A Hold helyzete megmutatja, hogyan éljük meg az érzéseinket, és azt is, hogy ösztönösen milyen típusú társat keresünk magunknak. Hold szerelmi horoszkóp következik.

A Hold az ösztönök, a megérzések jelölője, az emocionális biztonsággal, az otthonnal, a családdal összefüggő vonásokra utal. Ha nem tudod, hol állt a Hold a születésed pillanatában, nézd meg horoszkóp-kalkulátorunk segítségével!

Hold a Kos jegyében

Úgy fogja fel az életet, mint egy kalandot. Őszinte és könnyen lelkesedő, alkalmazkodó típus, ám ugyanilyen hamar gerjed haragra is. Fontos lenne, hogy valamivel türelmesebben viszonyuljon másokhoz. Bármibe is fogjon, egyfolytában arra törekszik, hogy ő legyen a legjobb. Ez általában sikerül is neki, mert gyors a felfogása.

Női asztrológiában ez a holdállás féltékenységre utal, és azt is mutatja, hogy az illetőnek szüksége van arra, hogy uralkodhasson a párja felett.

Férfi esetében ez a holdállás vonzza az uralkodó természetű nőket.

Hold a Bika jegyében

Érzelmi stabilitása nagyban függ az anyagi helyzetétől: csupán akkor boldog, ha egzisztenciálisan biztonságban van. Mindenáron ragaszkodik a saját elképzeléseihez, és vakon bízik a párjában. A Bika Hold lojális típus, szentimentális, kedves és alapjában véve szégyenlős.

Női asztrológiában rámutat a birtoklási vágyra.

Férfi esetében ez a holdállás vonzza a lojális társat, aki támogatja az illető ambícióit.

Hold az Ikrek jegyében

Az Ikrek jelében álló Hold szülötte szeret flörtölni, az újabbnál újabb hódításokra nagyobb szüksége van, mint a mély és állandó érzésekre. Nehezen viseli a kötelékeket, az elvárásokat. Általában az eszére hallgat, és emiatt igazságos: a személyét érintő kényes kérdésekben is elfogulatlan.

Női asztrológiában ez a holdállás rámutat, hogy az illető kissé felületes a kapcsolataiban.

Azt a férfit, akinek a Holdja az Ikrekben van, vonzzák az intelligens nők, akiknek minden társadalmi szerep megfelel.

Hold a Rák jegyében

Gondoskodó, együtt érző, védelmező típus, ám ritkán kissé naiv. Hisz az érzések erejében, a gyakorlati dolgokban viszont szerencsére óvatos. Az intuíciója igen fejlett. A Hold ezen helyzete mély kapcsolatot jelez az édesanyával, ez viszont sűrűn gondot is okozhat…

Nő esetében ez a holdállás sérülékennyé teszi az embert.

Férfihoroszkópban arra utal, hogy az illető az anyáskodó nőket kedveli.

Hold az Oroszlán jegyében

Öntörvényű, nem engedi, hogy beleszóljanak a dolgaiba, illetve ítélkezzenek felette. Csupán saját magára támaszkodik. Időnként kissé öntelten viselkedik, és túl nagy igényeket támaszt másokkal szemben. Gyorsan átlát az emberek szándékain.

Az ilyen nő erős szexuális kisugárzással rendelkezik, és hihetetlenül bájos tud lenni. Ettől függetlenül hajlamos a hatalmaskodásra és az arroganciára.

Férfihoroszkópban romantikusságra utal.

Hold a Szűz jegyében

Dicsérettel lehet a leginkább motiválni, a kritikát rosszul viseli, és könnyen megsértődik. Közlékeny típus, szüksége van rá, hogy megoszthassa másokkal az érzéseit, benyomásait, tapasztalatait. Sűrűn durcáskodik, főként akkor, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő elképzelte. Ebben a helyzetben megmutatkozik személyiségének akaratos, agresszív oldala. Szívesen segít másokon, de csupán a maga módján, úgy, ahogy ő helyesnek véli. Igyekszik ráerőltetni az akaratát a többiekre.

Asszonyok esetében érzelmi bizonytalanságot jelez, ami a melegség hiányában fejeződik ki.

Férfi horoszkópjában ez a holdállás a távolságtartó nőket vonzza, mivel az illető próbálja elkerülni, hogy túlzottan függjenek tőle.

Hold a Mérleg jegyében

Fontos számára az önismeret mélyítése. Egyszerűen, bájosan és részrehajlás nélkül kommunikál másokkal, szereti megosztani az érzéseit a barátaival. Hihetetlenül erős az esztétikai érzéke, kitűnő az ízlése. Hajlamos viszont ítélkezni a többiek felett. Nehezen szánja rá magát a cselekvésre, a határozottság nem erős oldala, de látszólagos gyengédsége komoly erőt takar. Szereti a művészetet, várhatóan tehetséges is ezen a téren.

Női asztrológiában ez a holdállás arra utal, hogy az illető imád társasági életet élni, és kiválló háziasszony.

Férfi esetében azt mutatja, hogy az illető szórakoztató, vonzó társat keres magának, akivel bárhol meg lehet jelenni.

Hold a Skorpió jegyében

A Skorpió Hold szülöttének hihetetlenül intenzívek az érzelmei, kitartó, szenvedélyes alkat. Könnyen elveszíti a türelmét, hajlamos a hangulatváltozásokra, időnként sötét gondolatok kínozzák. Rosszul viseli, ha valaki ellenkezik vele, ahogy azt sem tűri, hogy beleszóljanak a dolgaiba. Gyönyörű szavakkal nem lehet megtéveszteni.

Női asztrológiában az ellenállhatatlan, mindent elsöprő szenvedély iránti vágyat mutatja.

Férfi horoszkópjában arra utal, hogy az illető hihetetlenül érzéki nőt keres, aki ugyanakkor gyengéd és könnyen irányítható is.

Hold a Nyilas jegyében

Nyitott, barátkozó alkat, könnyen lelkesedik. Egyfolytában kutat valami után, nyugtalan természet. Érzéki benyomásai jóval tisztábbak, mint a maradék jegy esetében, ezért kiemelkedően kiválló az ítélőképessége. Sokszor előbb beszél, mint gondolkodna. Ha kitűz maga elé valamilyen célt, akkor csupán arra összpontosít, és minden mást háttérbe szorít. Szeret sportolni. Érdeklődik az okkultizmus iránt, és érzékenyebb, mint azt a szeleburdi viselkedése alapján gondolnánk.

Az ilyen holdállású nő túlságosan független, esetleg önfejű lehet.

Férfi esetében azt mutatja, hogy az illető későn nősül, vagy agglegény marad.

Hold a Bak jegyében

A Bak Hold erős szülői hatásra utal, az édesanyja várhatóan konzervatív módon nevelte. Óvatos ember, főleg, ha pénzről van szó, de egyébként is józan és gyakorlatias. A munkában szorgalmas, ám a viselkedése kissé rideg, fagyos. Erőfeszítéseinek hála magas pozícióba juthat.

Női asztrológiában ez a holdállás hajlamossá tesz a lehangoltságra és a pesszimizmusra.

Férfi esetében arra utal, hogy az illető olyan partnert keres magának, aki egyszerre képes vezetni a háztartást és felügyelni a családi vagyont, a pénzügyeket.

Hold a Vízöntőben

Hatalmas a szabadságigénye. Hajlamos túlvállalni magát érzelmi téren, és mindenki baját a nyakába venni, ami frusztrációhoz vezethet. Megfigyelései gyorsak, ítéletei pontosak, látásmódja egyéni és érdekes. Élénk a fantáziája.

Női asztrológiában ez a holdállás különcségre utal, az illető állandóan kísérletezik, és hasonló partnert keres.

Az ilyen férfi szabadelvű társra vágyik, főleg szexuális téren.

Hold a Halak jegyében

Könnyen megsértődik, apróságok miatt is elszomorodik, időnként önsajnálatra is hajlamos. Nem szeret hidegen és objektíven szembenézni a tényekkel, emiatt előfordul, hogy álmodozásával kellemetlen helyzetbe hoz másokat. Túlzottan romantikus és pozitív, rózsaszín szemüvegen keresztül nézi a dolgokat, emiatt könnyen becsaphatják. Mivel mindent a legjobb fényben akar látni, szenved, ha kiderül, hogy a világ nem megfelelő.

Női asztrológiában ez az érzelmesség felesleges egészségügyi problémákhoz vezet. Az ilyen nőt egyfajta csendes, de erőteljes vonzerő jellemzi.

Férfi esetében arra utal, hogy az illető hű, kedves társat kíván magának.

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu