Mark Hymen onkológus, és az egyik barátja nemrég megkérdezte tőle, mit tenne, ha diagnosztizálnák nála a rákot.

Hymen szerint az orvosi protokoll ma nem a betegség gyökereit, csak a tüneteit kezeli, két embernek nem egyforma a betegsége, ezért nem lehet azonos módszerekkel kezelni. Hymen megerősítené a saját testét, hogy az fel tudja venni a harcot a betegség terjedésével szemben, így a következp változtatásokat eszközölné életmódjában, amelyek nem biztos, hogy megszüntetnék a betegséget, de mindenképpen lassítanák azt.

1. FELADNÁ A CUKROT! A CUKOR DIABETESZT, ELHÍZÁST OKOZ, ÉS TÁPLÁLJA A RÁKOT. AZ ELSŐ DOLOG, AMIT TEHETÜNK, HOGY ELLENŐRIZZÜK A INZULINSZINTET. MAGAS ROSTTARTALMÚ ÉTREND, BIO, FRISS ÉLELMISZEREK FOGYASZTÁSÁVAL.

2. .Nem enne több búzát és tejterméket, mert a legtöbb ember ezekre allergiás, és az immunfunkciókat erősen lerontják.

3. csökkentené a gyulladásos folyamatokat a testben. Mi köti össze a legtöbb krónikus betegségek, figyelembe véve a rák, valamint a gyulladás. A halak, lemag, omega 3 zsírsavak nagy mennyiségű fogyasztásával leszorítana minden gyulladást  aszervezetében.

4. Javítani kell a bél egészségét. Probiotikumok, sok zöldségek, fermentált élelmiszerek fogyasztásával.A húslevest is be kell iktatni a bélrendszer egészségének biztosítása érdekében.

5. Távol tartaná magát a méreganyagoktól, amelyek a műanyagban, háztartási szerekben, növényvédőkben, ételadalékanyagokban vannak..Ezek a vegyi anyagok károsíthatják az idegrendszert és növelik a rák kialakulásának kockázatát.

Sokat aludna, és pozitívan gondolkozna.

forrás: szupertanácsok.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu