Ez az ősi jóslás állítólag a középkorból ismert, abból az időből, amikor a boszorkányokat, az eretnekeket, a jósokat is máglyán égették el.

A gyertyaláng szertartás menete:

A szertartást célszerű félhomályban, szélvédett helyen elvégezni. Állítsunk három azonos magasságú, fehér gyertyát – háromszög alakban – az asztalra, és gyújtsuk meg őket. Üljünk le szemben a gyertyákkal, és ügyeljünk arra, hogy az égést, a lángok formáját ne zavarjuk meg.

A gyertyaláng értelmezése:

  • Ha az egyik láng tüzesebben, fényesen lobog a többinél, akkor az azt jelenti, hogy váratlan, kellemes fejlemények változtatják meg az életünket, amelyek boldogságot hoznak.
  • Ha az egyik láng serceg, ropog, akkor álnok személy kihasználhat, becsaphat bennünket. Anyagi veszteséggel, durvasággal, önzéssel is számoljunk.
  • Ha az egyik láng körül fekete korom képződik a levegőben, akkor a közeljövőben el kell válnunk valakitől vagy valamitől, ami nélkül eddig nem tudtuk elképzelni az életünket. Ha elengedtük, elkezdődhet életünk új szakasza.
  • Ha az egyik láng elalszik, akkor goindokkal terhes időszak következik az életünkben, amikor főleg magunkra számíthatunk. Valaki bosszút forral ellenünk, vagy ellopja azt, ami fontos nekünk. Mások gátlástalansága is kárt okozhat.
  • Ha mindegyik láng előre-hátra lebeg, akkor a szerencsekerék hirtelen elindulhat felfelé. A változások megteremtik testünk, lelkünk harmóniáját.
  • Ha mindegyik láng nem várt módon emelkedik és süllyed, akkor a tűzzel játszunk, vagy elvétjük a mértéket és a vesztünkbe rohanunk! Hiú, gőgös viselkedéssel ellenségünkké tehetjük azt, akire szükségünk lehet.
  • Ha a három láng egyformán ég, akkor a kívánságaink meghallgatásra találnak, és vágyaink szerint alakul egy fontos ügy, amelyre már eddig is sok energiát fordítottunk.
  • Ha mindhárom láng csúcsosan, magas lánggal és egyformán ég, akkor a merész nagyvonalú tervek is megvalósíthatók, felemelkedés, jólét a jutalmuk. Az ilyen gyertyaláng az utódok sikereit is jelzi.

forrás: she.hu

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu