Mi az, amit meg kell tanulnod? Ami a sorsod és a végzeted lesz, Tudd meg, és élj eszerint!

Vannak az életben az embereknek feladatai. Ezek a feladatok csillagjegyekként egyezhetnek, mivel minden csillagjegyben született ember más-más okokból jött pont abban az időpontban a világra.

Tudni akarod, hogy mi az életed végső célja, és mire kell törekedned? Most megtudhatod, mi is a karmikus feladatod a Földön töltött éveid alatt….

Kos

Neked van a legjobb esélyed arra, hogy a szakmádban vagy a munkahelyeden kimagasló eredményeket érj el. Fontos, hogy megtaláld ellenben a megfelelő egyensúlyt a magánélet és a munka között. Az “azért élek, hogy tegyek valamit” mondat határozza mega z életed, és tudat alatt is ezt fogod észben tartani az életben való döntéseid során.

Bika

Bikaként nyugodtan éled meg a különféle életeseményeket, és az eredményeket csak akkor tudod felmutatni, ha nem lustálkodsz, ugyanis bika létedre bizony hajlamos vagy rá. Az életedben idővel rájössz, hogy a nyugalom bizony nem minden. És az ember azért él, hogy tegye a dolgát, és teljesítmény is legyen az élete mögött. “Azért élek, hogy birtokoljak” – hangzik el az a mondat, mely szerint élni fogod az életed.

Ikrek

Igazi felpezsdülő típus vagy. olyan, aki mindig, mindenhol ott akar lenni, mindenben részt venni. Sosem állsz le, de néha nem ártana tudatosan cselekedned és visszafognod magad egyes helyzetekben, mielőtt bajba sodornád magad. Te “azért élsz, hogy kommunikálhass”.

Rák

Mivel hajlamos vagy másokon egy hullámhosszon pendülni, és meghallgatni másokat, könnyen átérezni a helyzetüket, téged bizony gyakran panaszládaként fognak kezelni az életben. Ezt persze az előnyödre is fordíthatod. használd ki a beleérző képességedet, mert te “azért élsz, hogy érezz”.

Oroszlán

Te mindig is nagy dobásokra készülsz. Tudatos vagy, erőteljes, és mindig vakmerő, nem félsz soha attól, ha kockáztatnod kell az életben, és nagyon gyakran végig fogja kísérni az élet utadat a szerencse. Te alapvetően “azért fogsz élni, hogy uralkodhass”.

Szűz

A szűz jegyben született emberek életére leginkább az jellemző, hogy “azért él, hogy gondolkodhasson”. Te olyankor is a helyeden fogsz állni, ha már mindenki elment, és mindenki felrúgta az értékrendjét. Ugyanis neked hihetetlen nagymértékű kötelesség tudatod van, ugyanakkor néha kevés élvezetekben lesz részed az életedben.

Mérleg

A mérleg igazi bohém lélekvilág. Imád mindenkivel jóban lenni, és kifejezetten törekszik is erre, de éppen ezért esik néha a két szék közül a földre. Ennek ellenére ellenállhatatlan bájjal rendelkezel, kevesen tudnak nemet mondani. Ezt használd ki, és “élj azért, hogy élvezd az életet”.

Skorpió

Hihetetlenül erős, már-már karmikus kisugárzásod van, emellett kellően titokzatos lélekvilágod, ami miatt érdekessé válsz mások szemében. Te vagy a legnagyobb esélyes arra, hogy emiatt az életedben izgalmas találkozások részese légy. Te tehát “élj azért, hogy kihasználd a képességeidet”.

Nyilas

Te vagy az a tipikus minden lében kanál figura. mindenbe beleütöd az orrod, még olyan dolgokba is, amibe nem kellene. Te egész életedben az élet értelmét keresed, és utad során hajalmos lehetsz megfeledkezni arról, hogy élvezd is azt. Te “azért élsz, hogy keress”.

Bak

te mindig meghatározottan követed az általad kitűzött célokat. Elhatározott, és szigorú vagy, de néha engedned kell magad, és rugalmasabbnak kell lenned. Így meglátod, az életedben felfelé ívelhet majd a pályát, bármerre is vigyen az utad. Te ugyanis “azért élsz, hogy teljesíts”.

Vízöntő

neked a szabadság a legfontosabb az egész életedben. Kreatív vagy, és megvalósítod az ötleteid a Földön töltött éveid alatt, és sohasem fogsz unatkozni, mindig lesz egy személyes projekted. Nem mások számára, hanem elsősorban önmagadnak akarsz bizonyítani. Ezért te “azért fogsz élni, hogy bizonyíts”.

Halak

Kifejezetten jó érzékeléssel és megfigyelőképességgel rendelkezel. Érzékeny antennáid lévén azonnal tudod, kinek mire van szüksége, így nagyon empatikus vagy. Te “azért élsz majd, hogy kifürkészd, mire van szüksége másoknak”.

OSZD MEG másokkal is!

forrás: avilagtitkai.com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu