csillagjegyek karantén horoszkóp koronavírus

A karantén gondolata sokakat megrémít, mert úgy érzik, beleőrülnének a bezártságba, semmittevésbe, míg mások szerint nagyszerű lenne heteket otthon tölteni. Mivel az emberek viselkedésébe a csillagjegyük is szerepet játszhat, ezért a következő horoszkóp azt árulja el, hogy mi történne a csillagjegyekkel, ha karanténba kerülnének.

Kos:

Ha a folyton aktív, kihívásokat és újdonságokat kereső Kost karanténba zárnák, akkor várható, hogy mindenkivel összeveszne, hiszen a Kost bezárni és korlátozni a világ legnagyobb gonoszsága lenne.

Bika:

A Bika imád otthon ülni, így neki semmi problémája nem lenne azzal, ha karanténba zárják, hiszen így végre kedvére lustálkodhat. Mivel igazi hedonista, rajong a finom ételekért és italokért, ezért a karantén idején kedvére ehetne, ihatna, jól szórakozhatna.

Ikrek:

Az Ikrek is egy olyan csillagjegy, akit veszélyes bezárni, de addig nincs baj, amíg nem veszti el a kapcsolatát a külvilággal, ezért abban az esetben, ha karanténba kerülne, akkor állandóan csetelne, telefonálna. Ha elszállna a net, vagy lemerülne a telefonja, akkor kínjában postagalambot röptetni.

Rák:

A legérzelmesebb csillagjegy képviselője tragédiaként fogná fel, hogy karanténba került. Ő még a nekrológját is képes lenne megírni és minden szerettétől könnyes búcsút venne.

Oroszlán:

Tekintve, hogy mennyire szereti a figyelmet, így nem csoda, hogy az Oroszlán puccba vágná magát és készítene egy csodás szelfit, amivel bejelentené, hogy karanténba került.

Szűz:

A tisztaság- és rendmániás Szűz nem láblógatással töltené az időt, ha karanténba kerülne, hanem fogná magát, selejtezne, alaposan kitakarítaná az otthonát, és még a szekrények mögött is leszámolna a porcicákkal.

Mérleg:

Míg mások őrült módjára keresik az arcmaszkokat, addig a karanténba került, szépségért rajongó Mérleg a szépségápolásról álmodozna.

Skorpió:

A legszenvedélyesebb csillagjegy képviselője szexszel töltené a karantént, mert szerinte, ha itt a vég, akkor legalább a csúcson távozzon.

Nyilas:

Az új koronavírus-járvány valószínűleg a Nyilast viseli meg a legjobban, hiszen imád utazni. Ha úgy alakulna, hogy ő is karanténba kerül, akkor se tétlenkedne, hanem lenyomna 200 fekvőtámaszt és 500 felülést, ha már nincs jobb dolga.

Bak:

A Bak nem hagyja magát! Rajta aztán nem foghat ki semmiféle jöttment vírus! Ő karanténban sem pihenne, hanem egy világmegváltó akcióterven dolgozna.

Vízöntő:

A Vízöntő soha nem csinálja azt, amit mondanak neki, mindig megy a saját feje után, ezért abban az esetben, ha karanténba kerülne, akkor összekötné a lepedőket, vagy szétszerelné a szellőzőrendszert és megpróbálna megszökni.

Halak:

A fél életét álmodozással töltő Halak biztos, hogy elmenekülne a valóság elől, ha karanténba zárnák. Ő végigaludná az egészet, és csak akkor kelne fel, ha véget ért a krízis.

(Forrás: menoke.cafeblog.hu)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu