Mindenkinek vannak szenvedélyei. Egy részük káros, más részüknek jótékony hatásai is vannak. Ezeket sokszor hajlamosak vagyunk túlzásba vinni, pedig nem ártana tudni a határokat. Most a  csillagjegyek függőségeiről lesz szó.

Kos: kávéfüggőség

A legtöbb Kos nem tud meglenni kávé nélkül, számukra egy finom, aromás csésze fekete a legjobb érzés a világon. Főként a tripla espressotól dobódnak fel egész napra.

Bika: édesség utáni vágy

Megszállottan imádják az édességeket. Sosem hagyják ott a desszertet, sőt szeretnek kísérletezni, ezért ha étterembe mennek, mindig más nassolni valót rendelnek.

Ikrek: a tudás iránti vágy

Az Ikrek a szabadidejük legnagyobb részét tanulásra fordítják, mert megszállottan szeretnek új dolgokat megismerni, megtapasztalni. A legtöbben sok tudományos könyvet olvasnak.

Rák: túl sok gondolat

A Rákokat gyakran az őrületbe kergetik a saját gondolataik, ezért jobban tennék, ha néha lenyugodnának, és nem gondolkodnának semmilyen problémán.

Oroszlán: önmaguk fényezése

Az Oroszlán csillagjegyűek szeretik magukat, főként a testükre, alakjukra fordítanak nagy figyelmet. Titkon azt remélik, hogy mindig fiatalok maradnak. A külsejük mellett az anyagi helyzetüket is fontosnak tartják.

Szűz: tisztaságmánia

Ezen csillagjegyhez tartozó személyek elég furán kezdenek viselkedni, ha szóba kerül a tisztaság. Ha otthon vannak, és van egy kevés szabadidejük, szinte biztosan takarítani kezdenek.

Mérleg: vásárlásmánia

Ha rosszul érzik valamitől magukat, felkerekednek, és elindulnak egy jó kis bevásárlási körútra. Ettől jobban fogják érezni magukat, mert olyan tárgyakat tudnak beszerezni, amiket imádnak.

Skorpió: lepedőakrobaták

Nagyon szenvedélyesek, és ez az intim életükre is kihatással van. Szeretnek mindent kipróbálni az ágyban, így mellettük sosem lehet unatkozni.

Nyilas: adrenalin függőség

A Nyilas csillagjegyűek imádják a kalandokat, az extrém sportokat, szeretik a veszélyt, a szerencsejátékokat. Imádnak szabadon élni, mert ezt jelenti számukra a boldogságot.

Bak: munkamánia

Nagyon sokat dolgoznak a Bakok, és szeretnek is tevékenykedni, állandóan mozgásban lenni. Ha valamibe belekezdenek, akkor azt soha nem hagyják félbe.

Vízöntő: alkoholfüggőség

A Vízöntők gyakran nyúlnak a pohár után, ha nem tudják megfelelően levezetni a stresszt. Az alkohol egy ideig feledteti a gondokat, csak a függőségnek súlyos következményei lesznek.

Halak: ételfüggőség

Ha szomorúnak érzik magukat, akkor rendszerint kinyitják a hűtőt, és elővesznek valami finomságot. Ez nem túl jó szokás, ezért meg kell tegyenek mindent, hogy ismét saját maguk irányítsák az életüket, ne pedig az ételek rabjai maradjanak.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu