A Cipő Teszt Megmutatja Hogy Miért Vagy Különleges! 1

A ruhák, ékszerek, cipők igen fontosak egy nőnek. Jobb kedvre derítik, megszépítik a külsejét, ami még energetikusabbá teszi a nőt: amit már természetesen messziről észrevehetünk. Az ilyen nő nyugodt, magabiztos és sugárzó. A mai napon azt javasoljuk, hogy vegyen részt egy tesztben, így megtudhatja, hogy ön miért is különleges nő.

Válassza ki az önnek tetsző cipőt és többet tudhat meg önmagáról!

Az ön által választott – az 1 számú…

Nehéz a nőiességével versenyezni. Amint megjelenik egy társaságban, azonnal magára vonja a figyelmet. A férfiak megcsodálják, a nők pedig irigykednek. A háta mögött sokat pletykálnak önről, de ez önt nem érdekli. Ön magabiztos és csak az önhöz közelállók véleményére ad.

Nem bízik másokban, de ha valakiben mégis megbízik, akkor az egy életre szól. Ki nem állhatja az árulást, ha valaki elárulja, annak soha sem bocsát meg. Ön mindig csodálatosan néz ki. Mindegy, hogy ruhát vagy szoknyát visel, mert önnek minden jól áll, akárcsak a nadrág. 

Az ön által választott – a 2 számú…

Ön kedves, aranyos és romantikus. Ilyen nőről álmodnak a férfiak, mert önről lehet gondoskodni, lehet önt csodálni és bele lehet önbe szerelmesedni. Szereti, ha figyelmesek önhöz és szereti a könnyű flörtöket. Függetlenül attól, hogy ön sikeres a férfiak körében, a nők mégsem utálják önt, épp ellenkezőleg, szeretik a társaságát. A kisugárzása úgy vonzza az embereket, mint a fény a lepkét.

Ez csak a külső. Belül ön mégis határozott, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Ön mindig eléri a célját.

Önnek jól állnak a pasztell színek, csipkés blúzok és ruhák. Ezek mind kihangsúlyozzák a természetes szépségét.

Az ön által választott – a 3 számú…

Ön sok pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Őszinte, szerény és hűséges. Önre mindig lehet számítani. Minden nehézséget méltósággal fogad. Olyanról, mint ön, sok férfi álmodozik. A lakását otthonossá tudja tenni, csodálatosan főz és mindig ápolt külsővel rendelkezik. Mit is kívánhatna mást egy férfi?

Az összes pozitív tulajdonsága ellenére nehezen találja meg a párját. Az önt körülvevők nem értik, hogy egy ilyen gyönyörű nő, mint ön miért is van egyedül. Nem kell sietnie, mert az igazi szerelem időben meg fogja találni önt. 

Önnek az élénk színek állnak jól. Virágok, fodrok, csipkék – ez nem az ön világa. Önnek a szépsége a természetesség, nem kell eltúloznia a külsejét. 

Az ön által választott – a 4 számú…

Ön Miss Positive! Az emberek vonzódnak önhöz, mert tele van energiával. Önnel lenni érdekes, mert rengeteg hobbija van. A melegség, ami önből árad még a legkeményebb szívű férfit is megolvasztja. Kapcsolatai gyakran barátságként indulnak, majd idővel átalakul valami mássá.

Magához vonzza az erősebbik nemet, de nem zárja be őt azonnal a szívébe. Senki sem tudja, hogy mi játszódik le az ön lelkében. Képes mosolyogni nappal és később este pedig telesírja a párnáját. 

Jól áll önnek, ha kísérletezik az öltözködésében. Élénk smink, vagány frizura, extravagáns ruha – ez az önnek való!

Az ön által választott – az 5 számú…

Már gyermekkorában tudta, hogy ön nagyon szép. De a természetes szépsége és szerénysége ellenére mégsem hordja fenn az orrát. Az embereket nem a megjelenésük alapján, hanem a belső szépségük alapján értékeli. A férfiak ezt azonnal megérzik és akaratlanul is vonzódnak önhöz. Kitűnő pszichológiai érzékkel rendelkezik, a barátnői mindig kikérik a tanácsát.

Alaposan megválogatja a partnereit. Soha nem siet, megvárja a megfelelő férfit. Jó érzékkel rendelkezik. Tudja, hogy hogyan lehet elegánsan megjelenni, anélkül, hogy egy kisebb vagyont költene el a külsőjére.

Ha tetszett önnek ez a teszt, ossza meg a barátnőivel! Melyik cipőt is választotta ön?  Egyet ért-e az arra vonatkozó leírással? Mondja el véleményét erről a hozzászólásokban!

forrás: Ketkes

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu