Minden csillagjegynek más áll szerelmi boldogsága útjába. Hallgass a cigány jósnő tanácsára, és kiegyensúlyozott leszel a szerelemben.

 

Kos

Te vagy a nagy vadász, nem figyelsz mások érzelmeire, csak az érdekel, amit nem kaphatsz meg, de még ahhoz sincs türelmed, hogy igazán megdolgozz valakinek a ragaszkodásáért. Ez szép is lenne, de néha az orrodnál fogva vezetnek, amikor elhúzzák előled a mézes madzagot. Lassíts kicsit, gondold át, hosszú távon mire van szükséged, ne mindig a pillanatnak élj.

Bika

Nem szereted a csúnya, rossz dolgokat, mindig az élet kellemes oldalát keresed. Nincs is ezzel semmi baj, de a ha a minimális konfliktust, negatívot is elkerülöd, magadba zárkózol, és megfosztod magadat az élet nagyobb szabású élményeitől. A négy fal között nem mindig találhatsz igazi boldogságra. Legyél nyitottabb az élet különböző árnyalataira, a kis rosszból valami nagy jó nőhet ki.

Ikrek

Annyira változékony a hangulatod, hogy csak azok maradnak melletted, akik ezt elviselik, így a választási lehetőséged nagyon leszűkül. Állj meg egy pillanatra, hangulataidat loaegold meg, mint egy hullámot, és akkor másokra is jobban oda tudsz figyelni, mélyebb kapcsolatra leszel képes, nemcsak az számít, te kinek a figyelmét tudod megragadni.

Rák

Egy hatalmas energiával megpróbálsz összeolvadni társaddal, de ha ez nem sikerül, és sokszor nem sikerül, könnyen elfáradsz és elkeseredsz, elromlik a kedved. Nemcsak azok az értékes és mély emberek, akik azonnal megadják neked azt az erős érzelmi töltetet, amire szükséged van. Türelmesen várd ki, amíg a másik ember nyitottá válik érzelmeid befogadására.

Oroszlán

Nagyon szeretsz középpontban lenni, de azt elfelejted, hogy az Oroszlán az egyedüli az emlősök állatvilágában, akinek egyetlen párja van, akihez mindig visszatér. Ha nem kapod meg a kellő figyelmet attól, akihez lojális leszel, akkor is ott maradsz, és szenvedni fogsz éveken át. Fontos, hogy óvatosabban vesd bele magad a kapcsolatokba, ne a szenvedélyed vezessen mindig.

Szűz

Kerüld a nagyon erőszakos embereket, mert nem tudod magadat megvédeni tőlük. Bár eleinte nagyon óvatos vagy, és inkább ésszel, mint szívvel választasz, ha mégis tévedsz,ami előfordulhat veled, szétégsz a szerelemben, és nem tudsz teljesen kibontakozni.

Mérleg

Rettegsz az egyedülléttől, ezt sokszor kihasználhatják, olyasmit is megteszel, amihez semmi kedved. Egy kapcsolat vége számodra igazi tragédia. Mivel az élet még sok mindent tartogat, nem csak akkor lehet kilépni a rosszból, ha rögtön ott az új jelentkező. Hidd el, nem maradsz egyedül, legyél bátrabb.

Skorpió

Neked a tökéletes társ kell: gyönyörű, sikeres, alkalmazkodó, intelligens és mélyen érző. ha ezt nem találod, inkább egyedül maradsz, és mindenről lemaradsz. Bár te igazán ismered a nagy mélységeket, olykor egy könnyedebb kapcsolatból is profitálhatsz. Ne légy olyan fekete-fehér.

Nyilas

Nem gondolkozol túl hosszú távon, és azt hiszed,a holnap mindig egy új, szerencsés nap, és a barátaid mindig ott lesznek neked. Ha azonban elfogy körülötted a levegő, optimizmusod kevés lesz. Néha figyelj oda, mások mire vágynak, ne csak a szenvedélyed vezessen.

Bak

Túl magas fal van körülötted, ezért csak az lehet a társad, aki ezt hajlandó bevenni. És nem biztos, hogy pont ezek közül az emberek közül kerülne ki az, aki boldoggá tesz. Ott is visszautasítást sejtesz, ahol nincs. Lazulj el, érezd jól magad, és több örömet tudsz bevonzani.

Vízöntő

A társad nem a barátod, hanem az életed része kell legyen. Nagyon meg tudsz bántani másokat a függetlenség vágyaddal, és ha amellett kötsz ki, aki ezt meg tudja adni, ráadásul függővé válhatsz tőle. Saját magad ellensége vagy a szerelem terén, mert minden jóról lemaradsz.

Halak

Neked nehéz megfelelni, mert annyira érzékeny vagy, hogy senki nem tud eléggé a lelkecskédre vigyázni. Aztán, amikor a másik feladja küzdelmet, próbálsz ott maradni az életében. És mégcsak nem is élvezed ezeket a felesleges viharokat, nem tanulsz belőle. Valószínűleg nem maradsz egyedül, de az életed egy györelem lesz. Humorral próbáld ezt áthidalni.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu