A Bika nőt nem könnyű meghódítani, de azért nem lehetetlen, és annak akinek sikerül, az igazán boldog életet élhet vele.

A bika nő ideális párja, ha köztük vagy, boldog jövőre számíthattok!

A Bikához ez a 3 csillagjegy passzol a legjobban: a Rák, a Skorpió és a Szűz. A Skorpió azért, mert könnyedén ráérez, mi az, ami őt érzéki emberként boldoggá tesz, akár egy romantikus erdei sétával, akár egy szép, megható zenével, akár a főzési tudományával. El tudja varázsolni a Bikát az ötleteivel.

A Rák és a Szűz azért illik a Bikához, mert velük a Bika kiegyensúlyozott, stabil életet élhet, amit ez a jegy nagymértékben igényel.

Az 5 legjobb módszer a bika nő meghódítására:

1. Biztosíts számára nyugalmat

Ha megtudod számára teremteni a harmóniát, a kényelmet, akkor már bizakodhatsz, mert mindezek nagyon fontosak a Bika nőnek. Az, aki őt szereti kiegyensúlyozott, nyugodt ember kell legyen, nem pedig olyan, aki stresszessé teszi. A Bika nő ezért cserébe hűséges, őszinte és elkötelezett lesz. Nem szereti viszont, ha hazudnak neki, vagy siettetik valamivel.

2. Dolgozz többet, mint ő

Egy ilyen nő nem marad meg egy olyan férfi mellett, aki kevesebbel is beéri, és nem hajlandó többet dolgozni, hogy a család anyagilag jobban éljen. Ezért mindent meg kell mozgatnod, hogy elég pénzt keressél ahhoz, hogy egy ilyen nőt képes legyél lenyűgözni.

3. Kényeztesd el

A Bika nő imád finomságokat enni, de azért nem szeret annyira főzni, így inkább olyan férfit választ, aki jól főz, netán süt. De azt is szereti, ha elviszed vacsorázni, ahol a kedvenc pezsgőjét kortyolgathatja, de szereti az értékes dolgokat, és a virágokat is.

4. Neked kell engednek, mert ő sosem fog

Ha egy Bika nő meg van győződve az igazáról, és ez nem ritkaság, akkor nincs az a pénz, amiért megváltoztatná az álláspontját, véleményét, így ha nem akarsz háborút kirobbantani, akkor neked kell engedned. A Bika nőnél nincs makacsabb csillagjegy, ezt tartsd észben.

5. Kérd meg a kezét!

Ezzel bizonyítod számára azt, hogy komolyan gondolod a közös életet, jövőt vele, és ha meg tudod adni neki az érzelmi és anyagi biztonságot, akkor nyert ügyed van, mert igent fog mondani, ha nem is azonnal, de legfeljebb egy héten belül.

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu