A befolyásolás átjárja életünk minden percét. Ha hatékonyan akarod irányítani mások döntését, és szeretnéd tudni, hogy mikor befolyásolnak, ill. ez ellen eredményesen kívánsz védekezni, akkor ez a videó neked szól!
Robert B. Cialdini egyetemi tanár életét a befolyásolás és meggyőzés kutatásának szentelte.

Hatás című könyvében a befolyásolás pszichológiájáról ír, és bemutatja azt a 6 alapelvet, ami szinte minden emberen ösztönszerűen működik! Ebben a videóban az első 3 alapelvet és használatukat ismerheted meg:

– A kölcsönösség elve
– Az elköteleződés és következetesség elve
– A társadalmi bizonyíték elve

A befolyásolás átjárja életünk minden percét. Ha hatékonyan akarod irányítani mások döntését, és szeretnéd tudni, hogy mikor befolyásolnak, ill. ez ellen eredményesen kívánsz védekezni, akkor ez a videó neked szól! Robert B. Cialdini egyetemi tanár életét a befolyásolás és meggyőzés kutatásának szentelte.

Hatás című könyvében a befolyásolás pszichológiájáról ír, és bemutatja azt a 6 alapelvet, ami szinte minden emberen ösztönszerűen működik! Ebben a videóban a 4., 5. és 6. alapelvet és használatukat ismerheted meg:

– A rokonszenv elve

– A tekintélytisztelet elve

– A hiány elve

Ezeknek a befolyásolási technikáknak az ismeretében nem csak hatékonyan tudod majd irányítani az embereket arra, amerre szeretnéd, hanem azt is észreveszed majd, hogy mikor használják rajtad.

Az említett könyvek:

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu