Manapság senki sem ússza meg stressz nélkül. Kortól függetlenül a stressz napjaink állandó résztvevőjévé vált, mindenhol ott bujkál, és azon dolgozik, hogy megkeserítse az emberek életét. De lehet tenni ellene? Most ezt is megismerheted, csillagjegy szerint!

1. Ikrek

Szinte mindenért képesek stresszelni, legyen szó a munkáról, a családról, a baráti körről. Nehezen tudnak pihenni, lazítani, még akkor is ha szabadságon vannak. Mindig akad valami tennivalójuk, a fejükben több száz gondolat kavarog. Időnként azért meg kell hozni egy olyan döntést, amikor kikapcsolják a telefonjukat, és pihennek, nem csinálnak semmit. Mindezt a saját érdekükben.

2. Kos

Szinte mindig mozgásban vannak, nyugtalanok, tevékenyek, olykor zaklatottak és természetesen stresszesek. Mindig nyomás alatt élnek, mert vagy lekésik a buszt, vagy éppen akkor vált a lámpa pirosra, mikor odaérnek az útkereszteződéshez. A legnagyobb stresszt az okozza, ha valaki valamiben jobb náluk. Számukra az intenzív sportolás a legjobb stresszűző módszer.

3. Rák

Hajlandók a pesszimizmusra, és gyakran a rosszat veszik észre mindenben, ez pedig stresszel jár. Mindig elismerésre várnak, és ha nem kapják meg a biztató, kedves szavakat, magukba fordulnak. Nagyon sokat dolgoznak a családjukért, mindent magukra vállalnak, hogy a gyerekeknek jó legyen. Nem tudnak megszabadulni a múltban történt hibás döntéseik következményétől, ez pedig sok stresszt okoz számukra.

4. Szűz

Mivel rendkívül felelősségteljesek, ezért gyakran kell megküzdjenek a stresszel is. Keményen dolgoznak a céljaikért, olykor perfekcionisták, ami szintén számos feszültséget eredményez az életükben. Ha egy projekten dolgoznak, a határidő lesz a legnagyobb ellenségük. Stabilitásra vágynak minden téren, ezért ha meginog például az anyagi biztonságuk, akkor feszülté, stresszessé válnak.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu