Nem jó az, ha valaki beképzelt, öntelt, és elhiszi magáról, hogy értékesebb, felsőbbrendűbb másoknál. Ha mégis így látod magad, akkor lehet, hogy a következő 4 csillagjegy valamelyikéhez tartozol.

Bika

Makacs vagy, és azt gondolod magadról, hogy mindent tudsz, más ember biztosan kevesebb tudással rendelkezik, mint te. És ha még e mellé arrogánssá is válsz, akkor egyáltalán nem alakítasz magadról ki egy pozitív képet, sőt elmarod magad mellől a jó embereket.

Oroszlán

Az Oroszlán szereti a saját hangját, és igyekszik mindenkit megleckéztetni. Te is ilyen vagy. Azt várod el másoktól, hogy felejtsenek el mindent, amit tudnak, és figyeljenek rád, mert te ismered igazán a dolgok működését.

A Bikával ellentétben te intuitívabb vagy, de ugyanakkor színpadiasabban viselkedsz. Az Oroszlán akkor is megnyer egy szópárbajt, ha fogalma sincs arról, hogy miről beszél. Ezért is tartják az Oroszlán csillagjegyűeket öntelteknek.

Szűz

Ha valami komoly beszélgetés keveredik ki, akkor jó ha senki sem szól közbe, és senki sem próbálkozik meg cáfolni az érveidet. Imádsz beszélni, de sokszor még te sem hiszed el azt, amit mondasz. Büszke vagy, akárcsak az Oroszlán, és inkább támadásba lendülsz, mintsem hogy végig hallgasd a más érvelését. Hajlamos vagy a perfektcionizmusra, és azt hiszed, hogy mindig neked van igazad.

Nyilas

Sokszor annyira jól érzed magad a bőrödben, hogy nem veszed számba senki véleményét, hiszen meg vagy győződve arról, hogy te mindent tudsz, és ettől kezdve felsőbbrendűnek érzed majd magad. Az, aki a spiritualitásról szeretne téged meggyőzni, jobb ha bele se kezd a mondandójába.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu