Kik ezek a szuper-aranyos emberek? Asztrológusok szerint, 4 csillagjegy szülöttei alkotják a világ legkedvesebb embereinek többségét, ezek a csillagjegyek pedig a következők.

4. helyen: Ikrek

Az Ikrek közül sokan nem tolerálják az igazságtalanságot, sőt bármilyen körülmények között megérzik, ha valami igazságtalanság folyik a háttérben. Éppen ezért az Ikrek mindig is a gyengék és a védtelenek pártját fogják. Az Ikrektől nem furcsa, ha minden nap haza visz és befogad egy gazdátlan kisállatot, vagy hosszú hetekig hagyja, hogy a lakás nélkül maradt barátja nála lakhasson.

3. helyen: Halak

Ezzel a csillagjeggyel nagyon könnyű kapcsolatot teremteni. A Halak nyitottak és minden jó dolgot teljes vállszélességgel támogatnak, ezért sem áll tőlük messze a különböző jótékonysági megmozdulások szervezése. Ellenségeiknek könnyedén megbocsájtanak, de a múltbéli sérelmeket nem képesek feledni, sőt hosszú ideig őrlődnek rajtuk.

2. helyen: Bika

A Bikák annyira önzetlenek, hogy akár az utolsó ingüket is képesek lennének odaadni egy hajléktalannak. Sajnos az önzetlenségükkel nagyfokú naivitás is párosul, és ezt az emberek gyakran ki is használják. Tehát ennek a csillagjegynek óvatosan kell válogatnia az ismerősei között, hiszen sok ember csak ideig-óráig keresi a társaságukat.

1. helyen: Vízöntő

A Vízöntő sosem ártana szándékosan másoknak. Mindig széles mosollyal nyitják ki lelkük ajtaját mások előtt és nem lehet olyan kéréssel eléjük állni, amit ne próbálnának meg teljesíteni. Ha elsőre mindezeket nem is véled felfedezni bennük, várj egy kicsit, hiszen időre van szükségük ahhoz, hogy megnyíljanak az emberek előtt.

Ha a te csillagjegyed nem került fel a listára, ne csüggedj, hiszen valószínű, hogy te más pozitív előnyökkel vagy felruházva. Vannak olyan barátaid, akik a fenti csillagjegyek egyikében születtek? Ha igen, akkor most már tudatosan is megvizsgálhatod, hogy kedvességük meddig terjedhet ki.

forrás: filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu