Nézzük, hogy melyek azok a csillagjegyek, akiknél nagyobb valószínűséggel számolhatunk a féltékenység okozta kellemetlen helyzetekkel.

Kos

A Kosok jellemzően hangulatemberek, akiket nagyon könnyen és hirtelen el tud ragadni a szenvedélyük. Ilyenkor, mintha nem is azzal a személlyel állnánk szemben, akit megismertünk. Az érdekes az, hogy amilyen hirtelen jön a vihar, olyan gyorsan el is ül és még ők maguk is meglepődnek azon, hogy mi is történt éppen. Nincs bennük rosszindulat, de nehezen uralkodnak az érzelmeiken.

Rák

Az érzelmes Rákok talán abban érdekesek, hogy ők a világért sem akarnák a tudtodra adni, ha féltékenység mardossa őket. Inkább csendben szenvednek magukban, csak ne kelljen szavakba önteni ami bennük zajlik. Mivel nagyon érzékenyek, ezért könnyen vesznek magukra olyan dolgokat, amiket nem kellene. Sajnos a kimondatlan negatív érzelmeket feloldani is sokkal nehezebb bennük.

Szűz

A tipikus perfekcionista Szűz talán nem párkapcsolati téren brillírozik ezzel a tulajdonsággal. Magával szemben is hatalmas elvárásokat támaszt, így ha azt tapasztalja meg, hogy valamiben nem ő a legjobb, a legkiemelkedőbb, akkor azt hatalmas bukásnak veszi és irigyen vizslatja a fölé kerekedő személyt. Soha nem nyugszik, hiszen mindig ő akar az első helyen lenni.

Skorpió

Az egyik legrosszabb a csillagjegyek között. Állandóan piszkálódik, és szúrós megjegyzéseket tesz, ha neki nem tetsző dolgot tapasztal és félti a helyzetét az élet bármely területén. Párkapcsolatban sem kegyelmeznek, ha azt veszik észre, hogy nem az elvárt módon viselkedik a kedvesük, aminek azonnal hangot is adnak. Érdemes egy őszinte és mély beszélgetéssel helyrerakni bennük a dolgokat.

tudasfaja.com

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu