Ha te is a megfélemlítő csillagjegyek közé tartozol, az megakadályozhat abban, hogy az emberek a közeledbe férkőzzenek, jobban megismerjenek és fontos lehetőségekről is lemaradhatsz így.

Fontos, hogy fenntartsd az egyensúlyt aközött, hogy kiállsz magadért és aközött, hogy leteremtesz valakit. Lehetséges, hogy ez a tulajdonság egy múltbéli tapasztalat miatt fejlődött ki, ezért érdemes foglalkozni vele.

1. Skorpió

Azért olyan megfélemlítő általában, mert nagyon titokzatos. Soha nem lehet tudni róla, hogy mi lesz a következő lépése, hogyan fog reagálni. Sokszor a kiváltó okkal nincs is összhangban a reakciója, ami egyáltalán nem könnyíti meg a dolgot. Lehetséges, hogy egy apró füllentés kiveri nála a biztosítékot, miközben teljesen higgadt marad, ha nekimész a kocsijának.

2. Bika

A Bika határozottan félelmetes tud lenni, főleg, ha azt hiszi, hogy neki van igaza valamiben. Miután teljesen biztos magában, nincs az az ember, aki meggyőzhetné az ellenkezőjéről. Nem ajánlott egy dühös, vérben forgó szemű Bikát megközelíteni. Nem az a típus, aki csak úgy hagyja magát, köti az ebet a karóhoz mindaddig, amíg ki nem tör belőle a dühe.

3. Oroszlán

Igazán kegyetlenek tudnak lenni, ha akarnak és ez nagyon megfélemlítő lehet. Szenvedélyesek abban, amiben hisznek és teljességgel megingathatatlanok. Magabiztosak és tudják, hogy mire képesek. Kiváló önérzettel rendelkeznek és képesek megfélemlíteni azokat, akik bizonytalanok magukkal szemben.

4. Szűz

A nagy tudás néha megfélemlítő és a Szüzek mindent tudnak. Nem tehetnek róla, de néha az ember igazán hülyének tudja érezni magát mellettük. Mivel ezt senki nem szereti, ezért a legtöbb ember, inkább távol tartja magát tőlük és a lehetséges interakcióktól. Ugyanakkor nagyon kritikusak is másokkal, ami szintén elűzi mellőlük az embereket.

tudasfaja

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu