Léteznek igazán érzékeny csillagjegyek, akik könnyen mások áldozatává válhatnak. Róluk lesz most szó.

1. Mérleg

A Mérleg a megegyezés, a diplomácia, az emberi kapcsolatok jegye. A Mérlegek mindig harmóniára törekszenek, ott is meg akarják teremteni, ahol nem lehet. Ebbe könnyen elvész az energiájuk. Mivel mindenkinek jót akarnak, könnyen kihasználhatják őket még munkahelyi szituációkban is, szerelemben meg pláne. A kapcsolataik fontosak nekik, ezért túlságosan kompromisszumképesek, még ott is, ahol nem kellene.

2. Szűz

A Szűz, különösen, ha nőnek született, nehezen mond nemet. Ideális partner, munkahelyen a legjobb munkaerő, mert szorgalmas és maximalista. Észre sem veszi, és mindenkinek igent mondva már mások akarata szerint éli az életét. Ki kell törnie ebből, és érvényesítenie saját érdekeit, mert kihasználják.

3. Halak

A legérzékenyebb csillagjegy, igazi álmodozó, a szeretet vezérli. Ha nem vigyáz, az egész világ minden lelki gondját magába szívja, ami elemésztheti. Ráadásul, ha megszeret valakit, nehezen engedi el, akkor is, ha nem tesz jót neki a kapcsolat. Figyelnie kell, hova, kihez kezd el kötődni.

És a legkevésbé kiszolgáltatottak:

Kos: saját céljainak rendel alá mindent.

Bika: semmire sem lehet rávenni

Skorpió: pontosan látja mások szándékait, nem lehet megvezetni.

tudasfaja

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu