Függetlenül attól, hogy mennyire egészséges, legalább havonta egyszer el kell határoznia egy fertőtlenítő vagy tisztító napot. Vajon hogyan néz ki egy méregtelenítő nap, vagy miért olyan fontos a méregtelenítés?

A szakértők számos elméletet és módszert ajánlanak, de mi az egynapos tisztítókúrát javasoljuk.

Az alma az alapja ennek a méregtelenítő kúrának, és különböző formákban fogod használni.

A szervezetednek főleg a rossz táplálkozási szokásaid miatt van szüksége tisztításra. Ezek a szokások idővel káros lerakódásokat hoznak létre az emésztőrendszerben, amelyek később elterjednek és felszívódnak a szervezetben.

Az alma alapvető tápanyagokat, főként pektint tartalmaz, amelyek szivacshatást fejtenek ki az emésztőrendszeredben. Bejutnak a beleidbe, és felszívnak minden káros anyagot vagy lerakódást, és gyors, egyszerű és fájdalommentes módon eltávolítják azokat.

Így néz ki az egynapos méregtelenítés: Miután felébredtél, igyál egy pohár természetes, cukormentes gyümölcslevet. Add hozzá egy fél citrom levét. A legjobb megoldás, ha saját magad készítesz gyümölcslevet. Vásárolj egy nagy teljesítményű gyümölcscentrifugát, és mindig bio almát használj. Ha nem találsz, használhatsz bolti gyümölcslevet, amely 100%-ban természetes és adalékanyagmentes. A levének langyosnak vagy legalább szoba hőmérsékletűnek kell lennie.

Igya meg kis kortyokban, soha ne egyszerre. 2-3 óra múlva egyél két egész almát. Ne feledje, nem szabad meghámozni őket. Ebédidőben igyál almahéj teát. Keverj bele két teáskanál bio mézet. 1-2 óra múlva ismét egyél két egész almát. Délután igyon még egy pohár természetes almalevet. Vacsorára egyen egy tál meleg almakását (hámozott és felaprított alma), és adjon hozzá két teáskanál mézet.

A méregtelenítő napodnak vége. Ez fertőtleníti az emésztőrendszerét és általában a szervezetét. A tisztító napod alatt a fent említett ételeken és italokon kívül ne egyél és ne igyál semmit. Az alma hihetetlenül emészthető.

Végezd rendszeresen az egynapos tisztítókúrát, hogy az emésztésed maximálisan helyreálljon. Ez szabályozni fogja a WC-látogatásait, függetlenül attól, hogy azok túl gyakoriak vagy túl ritkák. Ez a módszer mindenkinek ajánlott, egészségesnek és betegnek egyaránt. Az egynapos tisztítókúra regenerálja és megtisztítja emésztőrendszerét, vérét és az egész szervezetét.

Az almás módszer hatékony a köszvény, a reuma, az ízületi gyulladás, a máj- és veseproblémák kezelésében.

Segít az erek működésének javításában, tisztítja a vért és a koleszterinszintet, és segít az ekcéma kezelésében is. Az almatisztítás pozitívan hat az idegrendszerre, és ami még érdekesebb, ha serkenti az anyagcserét és a fogyást.

Rendszeres alkalmazásával megtapasztalhatod a megelőzés és fertőtlenítés előnyeit, az optimális eredmény érdekében pedig 7-10 naponta, illetve szükség esetén alkalmazhatod. A bio alma fogyasztásakor ügyeljünk arra, hogy jól megrágjuk. Természetesen nem szabad csak a tisztító nap alatt almát enni. Ezeket és még sok más előnyöket élvezheted, ha rendszeresen fogyasztasz almát, és igen, napi egy alma nem elég. Mindig vegyszerekkel nem kezelt bio almát vásároljon.

Az alma az egyik legegészségesebb és legfinomabb étel, amit fogyaszthatsz, és a mondás, miszerint “napi egy alma távol tartja az orvost” több mint 150 éves, és az, hogy Angliából származik, biztos, hogy van súlya.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu