Az álmatlanság néha nagyon frusztráló tud lenni, és az, hogy nem tudsz elaludni, valószínűleg az egyik legrosszabb dolog, ami történhet veled. Ha folyton pörögsz az ágyadban, és utálod ezeket a hosszú, álmatlan éjszakákat, akkor a megfelelő cikket olvasod.

Kerüld az altatókat, mert ezek egészségkárosítóak és abszolút nem tesznek jót neked. Ez a keleti kínai technika segít elaludni 10 percen belül.

Az alvás elengedhetetlen a tested minden egyes funkciójához. Ha nem tudsz jól aludni, biztos, hogy nem fogod tudni elvégezni a szokásos napi tevékenységeidet.

Szerencsére az álmatlanság csak néhány napig tart, és általában könnyen elmúlik. Ilyenkor általában erős érzésekhez vagy eseményhez kapcsolódik. Másrészt a krónikus álmatlanság mögöttes mentális vagy fizikai problémához kapcsolódik.

A depresszió, a krónikus stressz, a szorongás, a bipoláris zavar és a trauma néhány olyan pszichológiai probléma, amely álmatlanságot vált ki.

Ez a keleti kínai házi gyógymód csodákra képes. Ugye észrevette, hogy az idősebb kínaiaknak több energiájuk van, mint egy átlagos fiatalnak? Ez azért van, mert a titkos altató “főzetük” segít nekik könnyen elaludni.

Összetevők:

  • szárított levendula
  • friss mandarinhéj (1 mandarin éppen elég)
  • szárított valeriána
  • szárított kamilla

Elkészítés:

A szárított hozzávalókat jól törjük össze. Adjon egy evőkanálnyi gyógynövénykeveréket egy csésze forró vízhez.

Ne felejtse el hozzáadni a friss mandarinhéjat, mivel ez az egyik fő összetevő.

Mindig frissen használja, és használat előtt jól tisztítsa meg. Ügyeljen arra, hogy minden csészéhez legalább 1 mandarinhéjat használjon.

A hagyományos kínai gyógymódok nagyon jól működnek, és segítenek a különböző betegségek kezelésében.

Ezt a teát már régóta használják a kínai kultúrában, és valójában ez az üzemanyag az, ami miatt a kínaiak kora reggel a tai-csit gyakorolják és a földjükön dolgoznak.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu