Senki sem szereti a finom vonalakat és ráncokat. Ez tény. Az öregedés fakóvá teszi a bőrödet, és a legtöbb embernek ez nem annyira tetszik, nem is beszélve arról az élettelen arcról, amit reggelente látsz, és azokról a sötét foltokról vagy a bőr egyenetlenségéről. De az öregedés miatt nem kell aggódnia, legalábbis miután elolvasta ezt a cikket.

Megadjuk neked a japán nők szépségtitkát, és egy gyengén belül te is ugyanolyan fényűző és fiatalos bőrben fogsz gyönyörködni.

Javasoljuk, hogy próbálja ki ezt a csodálatos szépségkezelést. A japán szépségek már évszázadok óta használják, és képzeld, mit? Igen, a rizs a fő összetevő.

A rizs számos erőteljes gyógyhatással bír. Tiszta bőrszínt és egyenletes tónust biztosít. A rizsmaszkok eltüntetik a sötét foltokat, és simává teszik a bőrt. Tekintettel arra, hogy linolsavban gazdag, a rizs erős antioxidáns erővel rendelkezik. A linolsav serkenti a bőrsejtek kollagéntermelését. Ez a folyamat csökkenti a ráncokat, és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz.

A rizsben található szkvalén erős fényvédelmet biztosít, és kijavítja a napozás okozta bőrkárosodásokat. Alkalmazza rendszeresen ezt a maszkot, hogy bőre fiatalos és friss legyen.

A táplálkozási szakemberek azt is tanácsolják, hogy fogyasszon több rizst, mivel gazdag gamma-oriznolban és E-vitaminban, ami csökkenti a koleszterinszintet és védi a szív egészségét.

Ez a maszk az első lépés a fiatalabbá válás felé. Egy héten belül 10 évvel fiatalabbnak fogsz kinézni.

Az alábbiakban láthatod a szükséges összetevőket, és győződj meg róla, hogy minden alkalommal bio termékeket használsz, amikor ezt a maszkot készíted.

  • 1 evőkanál tej
  • 3 evőkanál rizs
  • 1 evőkanál méz
  • 1 csésze víz

Elkészítés:

  • Egy csésze vízben főzzünk 3 evőkanál rizst közepes lángon.
  • Vegyük le az edényt a tűzről 2-3 perc után, majd szűrjük le.
  • Adjunk hozzá egy evőkanál forró tejet és egy evőkanál mézet.
  • Keverje jól össze, és vigye fel a rizsmaszkot az arcára.
  • Hagyja rajta 10-15 percig, amíg észre nem veszi, hogy megszáradt.
  • Öblítsük le az arcunkat azzal a vízzel, amiben a rizst főztük.
  • Az optimális eredmény érdekében hetente egyszer alkalmazzuk ezt a maszkot.

A rizs erős antioxidáns és gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik. Tökéletes hidratálóként működik, és serkenti a vérkeringést. Ezenkívül csökkenti a bőrgyulladást és csökkenti az öregségi foltokat. Ráadásul nem kell aggódnia a drága fényvédő krémek megvásárlása miatt.

Próbálja ki ezt a maszkot, és élvezze, ahogy a tükörbe néz.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu