Nemrég egy cikk jelent meg a Kínából importált hamis rizsről, ami részben műanyagból készül, és súlyos emésztési problémákat okoz. Ez akár halálos kimenetelű is lehet, ha naponta esszük. Lásd alább listát a made in China ételekről, amiket kerülni kell.

1. tilápia – 80%- a tilápia halnak Kínából származik. A vízszennyezés Kínában és az etetésük miatt ezek a tenyésztett halak mérgezőek.

2. tőkehal – 50% -a Kínából származik. Megint a vízszennyezés és a takarmányozás a hibás. Kínában az ilyen típusú szabályozások nem működnek.

3. Kínai almalé – sok almalé Kínából származik. Kína káros növényvédőket használ.

4. Gombakonzerv – 34% -a az összes gombakonzervnek Kínából származik. Az ember nem tudja, milyen gombát termesztenek, és pontosan hogyan.

5. Kínai fokhagyma – Kínából származik a nálunk árul fokhagyma egy része. Mint más növényeknél, a növényvédő szerek miatt nem biztonságos.

6. Csirke – előfordul kínai csirke is a szupermarketekben, ezek nevelése nagyon kétes körülmények közt történik, veszélyes szerekkel gyorsítva.

7. Műanyag rizs – Hatalmas mennyiségű hamis rizst már lefoglaltak Kínában, és úgy vélik, hogy ez a termék burgonyával kombinált műgyanta. A cél? A pénzkereset természetesen. Hosszú távú fogyasztása rákot okozhat.

8. Bors – és egyes más fűszerek vegyszeres, koszos kezelés miatt

9. Zöldborsó – Szójabab, zöld festék és nátrium-metabiszulfit segítségével hamis zöldborsókonzervet is gyártanak Kínában.

Sajnos, nehéz megmondani, hogy az almalé, a fokhagyma és a gomba Kínából jön-e. Ezért javasoljuk, hogy a helyi termékeket válaszd.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu