Ha már okostelefonunk van, használjuk ki. Olyan funkciókkal rendelkezik, amelyről eddig valószínűleg még nem is hallottunk. A fejlesztők mindezeket azért találták ki, hogy megkönnyítsék az életünk!


1.Reklámajánlatok nem fogadása

Ha állandóan kéretlen hívásokkal, és reklámajánlatokkal zaklatják, kapcsolja a telefont repülőgép üzemmódba. Ilyenkor is be van kapcsolva a telefon, de nem tud hívásokat kezdeményezni vagy fogadni.


2.Wi-Fi jelszavak

Minden alkalommal, amikor új Wi-fi hálózathoz akar csatlakozni, a készülék kérni fogja a jelszót. Ha olyan hálózatra csatlakozunk, amire már léptünk be, akkor csak a pontokat fogja mutatni a jelszó helyett. Van az Android telefonokon egy olyan funkció, amely segítségével meg lehet tekinteni az összes olyan jelszót, amit valaha beírtunk már a telefonba. Ez hasznos lehet, ha egy barátunknak is meg szeretnénk mutatni a jelszót.


3.Szerkesszük meg az egyéni üdvözőszövegünket

Ha nem fogadunk egy hívást, akkor saját szöveggel közölhetjük ismerőseinkkel, hogy miért is nem tudjuk most felvenni a telefont. Egyetlen gombnyomással válaszüzenetet küldhetünk.


4.Rejtett mód

Egyetlen kóddal elrejthetjük a telefonszámunkat, ha azt szeretnénk, hogy ne lássa az illető, akit hívunk. Ha beírjuk a *# 31 #-et, akkor nem fog megjelenni az összes többi híváskor a telefonszámunk. Ha csak egy híváshoz szeretnénk elrejteni, # 31 #-kódot üssük be.


5.Időzített hangbeállítás

Ez a funkció azoknak nagyon hasznos, akik elalvás előtt zenét, vagy hangoskönyvet szoktak hallgatni. A stopperóra funkciónál ki kell választani az időzített leállítást, a stop/play funkciónál válasszuk ki a Set opciót. Ha az időzítő lejár, akkor az aktuálisan hallgatott hanganyag elhallgat.


6.Videófelvétel közben készített felvétel

Nem kell leállítani a videózást, ha közben képet szeretnénk készíteni. Egyszerűen meg kell érinteni a képernyőn megjelenő fényképezőgombot, majd az exponálógombot.


7. A tartalom azonnali megosztása

Könnyen megoszthatod egy barátoddal az adott tartalmat, csupán annyit kell tenned, hogy a Megosztás alkalmazásból az Android Data Beam lehetőséget választod, és a két telefont egymással háttal fordítjátok.


8. Billentyűzet és egér

Az androidos telefonok egérként, és billentyűzetként is funkcionálnak. Ez a funkció nagyon hasznos lehet, főleg akkor, ha a telefon képernyője megsérül, vagy egy nagyobb szöveget kell formáznod. Csupán egy USB kábelre lesz szükséged hozzá.

filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu