Ha van kutyád, vagy valaha is volt akkor tudod hogy milyen jó kutyás gazdinak lenni. Nem véletlenül mondják, hogy a kutya az ember legjobb barátja. Ez teljesen igaz! A kutyák nagyon kedvesek és hűségesek. A kutya örökké a barátod marad.

Mindig van oka annak, amit a kutya tesz. Néha azonban mi sem értjük ezeket az okokat, de az alábbi lista talán segíthet.

1.Ha kutyád ajándékot hoz neked

Ok nélkül hoz neked valamit a kutyád? Ezt azért csinálja, hogy megmutassa, milyen ügyes . Ne várj tőle semmi nagy dolgot, hanem inkább apróbb tárgyakat, mint pl. ágak, egy labdát vagy egy játékot. A kutyák olyan okosak!

2.Ha a kutyusod elfoglalja az ágyad

Ha a kutyád elfoglalja az ágyadat, akkor pihenni szeretne. Az ágyad olyan illatú mint Te vagy, ezért a kutyák ott biztonságban érzik magukat.

3.Ha a kutyád a lábadhoz fekszik

Ha a kutyád a lábadnál fekszik akkor az azt jelenti, hogy az az ő területe és Te is a falka tagja vagy. Ha azt szeretnéd, hogy egy idegen helyen a kutyád biztonságban érezze magát, engedd meg, hogy a lábadhoz feküdjön.

4.Ha a kedvenced a hátán fekszik

Ez kutyától függ, néhányan azért csinálják mert egyszerűen jól esik nekik, vagy éppen játszani akarnak. Egyesek szerint ez egy olyan szokás, amit a farkasoktól örököltek.

5.Ha kutya ásít

Ha egy kutya sokszor ásít egy nap, az azt jelenti, hogy álmos és fáradt, ugyanúgy mint egy ember. Akkor is szoktak ásítozni, mikor izgulnak valami miatt, az ásítás ugyanis lenyugtatja őket.

6.Ha a kutya összerágja a kanapét

Biztos előfordult már az, hogy hazamentél egyik nap és láttad, hogy a kutya valamit megrágott vagy tönkretett. Ha nem vagy otthon, a kutya ezt félelemként élheti meg, nem tudja mit tegyen ilyenkor és valamit megrág vagy szétszed. Nem azért tesz ilyet, mert unatkozik.

7.Ha kutyád a lábadnak dől

Ha a lábadnak dől a kutyád, az azt jelenti, hogy biztonságban érzi magát melletted. Abban a pillanatban nemcsak egy biztonságos helyre van szüksége, hanem figyelemre is.

Ilyenkor a kutyád láthatatlan szeretne lenni. Gyakran látjuk ezt a jelenséget a bántalmazott kutyáknál. Jó ötlet az ilyen kutyával óvatosan, gyengéden bánni vagy békén hagyni őt.

Kérjük oszd meg ezt a cikket barátaiddal, hogy ők is olvashassák ezt kedvenceikről.

Forrás: csodalatos.co, shareably

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu