Most olyan apró tünetekről lesz szó, melyek hatalmas problémára figyelmeztetnek!

Táskás szem: ha nem pihentél eleget, ne lepődj meg, de ha egészséges életmód mellett is fekete karikák éktelenkednek a szemed alatt, az a vérszegénység tünete lehet!

Elfehéredő ujjak: a Raynaud-szindróma jele, ami miatt alacsony hőmérséklet hatására az erek összeszűkülnek, és nem lesz elégséges az ujjak vérellátása.

Romló látás: Ha gyakran gyengék a szemeid és estére gondot jelent normál távolságból elolvasni betűket vagy felismerni valakit, akkor menj a szemészhez!

Ha foltok jelennek meg a szemed előtt, vagy elkezdesz furcsa pöttyöket észrevenni, akkor is menj orvoshoz, mert ez a szürkehályog egyik első tünete!

Korog a gyomrod. Ha néha fordul csak elő, nincs baj, de ha rendszeresen hangok kísérik az emésztést, esetleg fájdalom is, akkor meg kell nézetni!

Száraz, pikkelyes bőr: fontos jele a vitaminhiánynak. Ezen egészségesebb táplálkozással és gyakori bőrradírozással lehet segíteni. De ha viszket is, az valószínűleg gomba, amit ne akarj egyedül elmulasztani!

Ha hirelen romlik a szaglásod, esetleg nem érzel egyes illatokat, akkor azonnal menj orvoshoz! Komoly agyi elváltozás is okozhatja, illetve egy komoly vírus is lehet az ok.

Kimozdult váll: Ha  furcsa szögben is el tudod fordítani a válladat, akkor az ízület és a lapockák összeköttetése meglazult. Ez lehet örökletes is, vagy okozhatta trauma, de fokozott odafigyelést igényel.

szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu