Kevesen tudják, de a test jelez, ha tumorsejteket észlel, ezért a következőkben a rák kialakulásának 8 lehetséges testi jelét szedtük össze.

1. Viszketés

A testben megjelenő rákos sejteket a szervezet úgy kezeli akárcsak a baktériumokat, a fehérvérsejteket küldi a kiiktatásukra. Ezért a vérkeringés megnövekedik az adott részen, bőrpírt, melegséget és viszketést okozva.

2. Nehezen gyógyuló sebek

Ha megvágod, vagy megsebesíted magad, és a seb egyáltalán, vagy nagyon lassan gyógyul be, az akár a szervezetben lévő daganat jele is lehet. Az immunrendszernek prioritást kell felállítania így a seb gyógyítását kevésbé tartja fontosnak, mint a rákos sejtekkel való harcot, ezért gyógyul be a seb hamarább.

3. Hepehupás nyelv vagy szájüreg

Apró fehéres göröngyök a szájüreg, íny és nyelv környékén aggodalomra adhat okot.

4. Emésztési, nyelési nehézségek és rossz étvágy

Akármilyen hirtelen változás az emésztésben azt mutatja, hogy a test nem tudja felhasználni az ételből származó tápanyagokat, és ez számos más területre is kihathat.

5. Székelési problémák

Ha a megszokottól eltérő a székleted, és ez több mint 2 napon keresztül jelentkezik aggodalomra adhat okot. Például véres széklet, túlságosan sötét színű, vagy hasmenés esetén keressünk fel egy szakorvost.

6. Vizelési gondok

Ha megfelelő az emésztés, akkor a vizelés gyakorisága is szabályszerű. De ha megváltozik a gyakoriság, a vizelet színe, szaga, mennyisége, vagy esetleg véres vizeletet tapasztalunk szintén forduljunk orvoshoz.

7. Vérzés

Nők esetében a menstruáción kívül hirtelen fellépő vérzést ellenőrizni kell.

8. Hangszín megváltozása

A gégerák általában megváltoztatja a hang tónusát és magasságát.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu