A szakértők által végzett kutatások azt bizonyítják, hogy egyes növények pozitív hatással vannak a kedélyállapotunkra és felfrissítik a lakásunk levegőjét. Egyes hitek szerint a növének segítenek bevonzani a bőséget. a nyugalmat és a békét is a családba!

Ma ezek közül a növények közül szeretnénk bemutatni nektek néhányat

1. Vitorlavirág

Ez a csodálatos növény Amerika északi részén az erdőkben található, innen származik, de nem jelent gondot az itthoni termesztése sem. A legfontosabb dolog, minden nap öntözni kell, tavasszal pedig át kell ültetni friss földbe.
Hogyan segít ez a növény:

– Azok az emberek akik nem házasok, megtalálják a párjukat.– Az a nő aki gyermekáldásban reménykedik, hamarosan megkapja.– Abban a házban ahol egy ilyen növény van mindig szeretet és megértés lesz.

2. Afrikai ibolyák

Az ibolyának sok törődésre van szüksége, sok fényre és öntözésre. Ez a növény nagyon elterjedt hazánkban.

Az ibolya segít a béke megőrzésében, a családban és ez a virág ráadásul még a szeretet, szerelem jelképe is.

3. Hibiszkusz

Ha a házunkban ilyen virág van, akkor hamarosan beköszönt a szerelem.
 

4. Viaszvirág

Ez a növény boldogságot hoz a családba főleg akkor, ha a hálószobába tesszük.

5. Mirtusz

Úgy tartják, hogy a mirtusz segít abban, hogy sikeres legyen a házasságunk, a megalapozott családba pedig boldogságot és békességet hoz. Egyes országokban ez a növény a legjobb ajándék az újszülöttek számára.

6. Zebralevél

A gyönyörű levelei miatt sokan tartanak ilyen növényt a házukban, a páva növény segít a nyugodt családi élet elérésében, a boldogságot szimbolizálja as lakásban.

7. Csokrosinda

Ez a növény nem igényel különleges törődést, szépen fejlődik és gyönyörű virágai vannak, de nyáron több vízre van szüksége. Azt mondják, ha van egy ilyen növény a házadban akkor a családi életed kiegyensúlyozott és boldog.

Forrás: finomreceptek.com

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu