Habár még egyelőre elevenen bennünk élnek a 2020-as év megpróbáltatásainak emlékei, bízzunk abban, hogy a 2021-es év sokkal többet és jobbat tartogat számunkra az elmúlt évnél.

A hatékony előrejutás érdekében nézzük konkrétan, hogy milyen teendők állnak előttünk annak érdekében, hogy a 2021-es évet teljes mértékben a saját javunkra tudjuk fordítani:

1. Ne zárkózz el a lehetőségek elől

A 2020-as év sok bezárult ajtóval távozik, de az újév rengeteg új ajtót tár eléd, és neked nincs is más dolgod, mint bátran benyitni rajtuk. Ehhez pedig nem is lesz másra szükséged, mint egy nagy adagnyi bátorságra.

2. Gondolkozz el a hibáidon, amelyeket vétettél és utána engedd el őket

Senki sem tökéletes és a hibák időközönként így is úgyis becsúsznak. A lényeg, hogy ne büntesd magad a félresikerült dolgok miatt, hanem inkább tanulj belőlük, hogy legközelebb elkerülhesd őket.

3. Felejtsd el azokat az embereket, akik visszahúznak

Ne pazarold a drága idődet olyan emberekre, akik folyton irányítani próbálják az életed és azon munkálkodnak, hogy ne juthass egyről a kettőre. Ezek a rosszindulatú emberek nem érdemlik meg sem az idődet, sem a törődésedet.

4. Találd ki, mit is vársz el leginkább a 2020-as évtől

Gondolkodj, hogy milyen célokat akarsz megvalósítani az újévben. Hol vagy most és a 2020-as év végéig hová szeretnél eljutni? Ha komoly és megvalósítható célokat tűzöl ki magad elé, akkor mindvégig motivált maradsz.

5. Szánj időt a reflektálásra is

Ne félj leülni és kicsit elelmélkedni az életeden. Főleg önmagadtól ne riadj meg, és őszintén vedd számba a tetteidet, erőfeszítéseidet. Ha erre fokozatosan rászoktatod magad, sokkal könnyebben megtervezheted az életed következő lépéseit.

6. Engedd el a megvalósíthatatlan elvárásaidat

Nem élhetünk álomvilágba, ahol olyan dolgokról ábrándozunk, amelyeknek kicsi az esélye arra, hogy meg is valósuljanak. Ismerd fel és ismerd be önmagadnak a határaidat és azokhoz mérten állíts célt, mert ha folyamatosan olyan magasra teszed a lécet, amelyet képtelen vagy megugrani elveszhet a lelkesedésed.

forrás: filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu