A vécétartálynak több titka is van. Azon kívül, hogy a célnak megfelelően alkalmazzuk, különféle dolgokat rejthetünk el benne, pénzt és fontos iratokat is celofánba csomagolva. Mi most egy eléggé érdekes ötletet adunk nektek, rejtsetek el a vécétartályba egy fogkrémet, máris elmondjuk azt is, hogy miért.

Ez a titok a segítségünkre lesz abban, hogy a vécécsésze hosszú ideig tiszta legyen. A vécécsésze tisztítása és fertőtlenítése nagyon fontos dolog, de nem túl kellemes. Különféle tisztítószereket vásárolhatunk, de mi mégis a fogkrémet javasoljuk nektek.

Vásároljunk egy mentolos fogkrémet, ezután egy tűvel szúrjunk rá minél több lyukat, majd pedig rakjuk bele a vécétartályba, ennyi az egész. A vécécsésze tiszta és friss illatú lesz, sőt egy kicsit fertőtlenítve is lesz. A vécécsészét tisztítani kell, csak ritkábban ha ezt a megoldás alkalmazzuk. Próbáljátok ki ti is ezt a hasznos ötletet!

Reméljük, a cikk elnyerte a tetszésed és nem felejted el, hogy megoszd a barátaiddal és családtagjaiddal is. Köszönjük.

Forrás: bidista. com

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu