A nap talán egyik legfontosabb étkezése a reggeli étkezés. A reggeli étkezés fontossága óriási. Ezért ebben a cikkben azt tervezzük, hogy segítünk megérteni a fontosságát, és soha többé ne hagyd ki.

Nézd meg alaposan a következő dolgokat:

1. Csökkenti a szorongást

Ügyelj arra, hogy a reggeli böjtöd tartalmazzon fehérjét és rostokat, hogy az étkezés után jóllakottnak érezd magad, és a legtöbb táplálékod az egész napra elegendő legyen.

2. Csökkenti a 2-es típusú cukorbetegség kockázatát

Segíthet abban is, hogy az inzulinszinted stabil maradjon, és megelőzze a hormon nagy kilengéseit csak alvás és böjtölés után. Mindazonáltal , reggeli nélkül az inzulinszinted leeshet, és rosszul fogod érezni magad.

3. Erősíti az immunrendszeredet

Az egészségesebb reggeli elég jelentős táplálékforrás lehet. Egy tanulmány szerint a walesi Cardiff Akadémián végzett vizsgálat szerint az evés úgy tűnik, csökkenti az esélyt a megfázástól.

4. Segít a fogyásban

Egyes tanulmányok azt állítják, hogy azok az emberek, akik kihagyják a reggeli étkezést, gyakran duplán esznek a nap folyamán. Ezért egy tanulmány alapján a nagy szüneti böjt és egy kisebb vacsora elfogyasztása hatékony módja a fogyókúrának.

5. Energiát ad a nap folyamán

A fehérjében, rostokban, jó zsírokban és teljes kiőrlésű gabonákban gazdag ételek segíthetnek abban, hogy a szervezeted egész nap energiával lássa el, amire szükséged van.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu