Az egyes csillagjegyekre vonatkozó előre jelzések az elkövetkező 5 évre!

Kos

Most fog beérni eddigi munkád gyümölcse, hiszen elérkeztél karriered csúcsához, és ez így lesz az elkövetkező jó néhány évben is. 2021-től, jelentős anyagi javakban lesz részed, 2022-ben pedig sikert sikerre halmozol. Bevételeid folyamatosan nőni fognak, így 2023-ban befektethetsz egy jól menő üzletbe.

Bika

Ez egy kitűnő időszak szakmai státuszod megerősítésére. Ha eddig még nem házasodtál meg, a következő két év tökéletes lesz a családalapításhoz. 2022-2023 között elérheted karriered csúcsát, melyért az utóbbi 10 évben keményen megdolgoztál. 2023 és 2025 között népszerűséged növekszik, sikeres leszel minden téren, és nem lesznek pénzügyi gondjaid sem.

Ikrek

A következő év, sok pozitív tapasztalatot és sikert hoz számodra. Talán még egy lakást is fogsz vásárolni. A munkahelyen minden egyre jobb lesz 2021-től. Egészségügyi gondjaid is megoldódnak. 2024-2025 között jelentős anyagi javakban lesz részed, és intellektuális téren is fejlődhetsz egy doktori cím vagy számodra fontos képzés megszerzése által. 2023, 2024, és 2025-ben álmaid valósággá válnak, legyen az akár a karriereddel vagy a magánéleteddel kapcsolatos.

Rák

2022-2023 között érkezik el az idő számodra, hogy megkapd a jól megérdemelt előléptetésedet. 2022 folyamán előfordulhat egy szakítás vagy válás a magánéletedben, de a dolgok helyreállnak 2023-2025 között, amikor egy nagyobb pénzösszeg is üti majd a markodat.

Oroszlán

A jövőben rád köszönhet az igaz szerelem és 2021-ben az ingatlan piac is kedvezően alakul számodra. Azonban vigyázz arra, hogy ne vidd túlzásba a munkát, mert ez könnyen az egészséged rovására mehet. Ebben az időszakban majd beérik kemény munkád gyümölcse, és a saját üzleti ügyeid kerülnek majd előtérbe.

Szűz

Körülvetted magad befolyásos emberekkel, ezért a dolgaid olajozottan működnek és eljött az idő számodra is a szórakozásra. Anyagi téren sikereket könyvelhetsz el és ez önbizalmat ad számodra, de ugyanakkor több felelősséggel is jár. 2023-2025 között, kitűnő lehetőségek kínálkoznak számodra szakmai téren, sokat kell dolgoznod ez idő alatt, de az eredmények is önmagukért fognak beszélni.

Mérleg

Az elkövetkezendő időszak nagyon sok lehetőséget biztosít számodra, hogy gyarapodást könyvelhess el anyagi téren. Nagyon sok jó üzletet kötsz majd és mindig megfontoltan fektetsz be. 2024-2025 az öröm időszaka lesz számodra, sok utazással, szórakozással, és nem kizárt egy esküvő sem az életedben.

Skorpió

Közkedveltséged folytonosan felfele ível, és anyagi téren is hatalmas sikereket érsz el. Megtörténhet, hogy 2022 körül elhagyod az országot is, és ez optimizmussal tölt el majd. 2022-2024 között a magánéletedre koncentrálsz és nem kizárt egy házasság sem a számodra. A 2022 ideális év lesz a hosszú utazások számára és 2025-ben teremtesz egy új otthont a magad számára, új barátokkal és kihívásokkal együtt.

Nyilas

Olyan időszakot élsz, amikor nagy hangsúlyt fektetsz a személyes karriered fejlesztésére, jelentős anyagi javakra téve szert. Megtörténhet, hogy elhagyod az országot egy kedvező állás miatt. A következő 12 évben nagyon sok megvalósítást könyvelhetsz el anyagi téren, és lehetséges, hogy a családod is bővülni fog, mely egyre fontosabb szerepet játszik majd az életedben.

Bak

Népszerűséged felfele ível az elkövetkező időszakban, és hivatásod egyre fontosabb lesz majd számodra. 2022 decemberében nagy szerencse fog érni.

Vízöntő

Egyre ambiciózusabb leszel és karriered is felfele fog ívelni. Kapcsolatod azonban zátonyra fut a barátaiddal, sőt a partnereddel is és a munkád terén is egy nagy váltás fog bekövetkezni. 2022-re a dolgok azonban lecsitulnak, és rátalálsz a lelki egyensúlyodra. 2023-2024 között nagy változás következik be az életbe, és esélyes az ország elhagyása is. 2024-től megnőnek a bevételi forrásaid és egyre szabadabban érzed majd magad.

Halak

Az elkövetkezendő 5-7 évben, nagy sikerekre és környezeted elismerésére számíthatsz. A 2023-ig tartó időszak, ideális lesz majd a nagy utazásokra és önmagad fejlesztésére. Munkahelyed révén nagyon sok anyagi elégtételben lesz részed. A következő 12 évben, újra felfedezed önmagad és anyagi téren is szerencse ér. A 2023-2026 közötti időszak teli lesz optimizmussal és ez az az idő, amikor a tanulásnak szenteled életed.

forrás: filantrópikum

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu