Az alábbi 5 csillagjegy mind közül a legkülönlegesebbnek számít, hihetetlen lelki erővel és akarással áldotta meg őket a sors és a legnehezebb helyzetben is képesek felállni a padlóról és mindent elölről kezdeni.


Nyilas

Kevés ideig szomorkodik, hamar összeszedi magát és újratervez. Nagyon erős lelki ereje van ahhoz, hogy minden rosszban meglássa a jót és a kiutat. Ehhez néha el kell vonulnia kicsit a világ elől, de ez a jövő sikerének a kulcsa. Optimista személy, mindig vannak új ötletei, amik a jövőre nézve inspirálóak lehetnek számára.
Bak

Okos, aki mindig képes arra, hogy ésszerűen gondolkodjon és cselekedjen. Hamar képes elengedni a múltat és új erővel tekinteni a jövő felé. Mindig tudja, mi legyen a következő lépés, rendre ezt tartja szem előtt. Tele vagy energiával, egyetlen dolgot nem ismer: azt, hogy mit jelent feladni.
Kos

Energia dús csillagjegy, aki mindig tud erre támaszkodni a nehezebb időszakokban. A többi jegyhez képest jobban viseli a csalódást és a kudarcot, amihez egy nagy sírás mindenképp szükséges számodra. Nem fél semmitől, szereti a kihívásokat, soha nem unatkozik, folyamatosan új célok felé néz.


Oroszlán

A csillagjegyek közül az Oroszlánok képesek leghamarabb túllépni a szakításon és a csalódáson.Mindez nem azért van, mert ne képes komoly érzelmekre, nagyon is kedves és szerető típus, de nem hagyja, hogy bármi elrontsa a jókedvét vagy kizökkentsen a lelki harmóniából. Képes vagy tanulni a hibáiból, kitartásának és koncentrálóképességének köszönhetően legközelebb már hiba nélkül oldja meg az előtte álló feladatot.
Halak

Néha csalódásokkal kell szembenéznie, amiket egyszerűen nem tud elkerülni. Megfontoltan és tudatosan éli a mindennapjait, mindig fel van készülve a lehetséges rosszra, talán épp ez a titka annak, hogyan képes ilyen jól kezelni a bukásokat. Szereti kikérni a barátai véleményét, de csak azokhoz fordul bizalommal, akikben megbízik.

tudasfaja

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu