A nők többsége imád napozni, el sem tudná képzelni a nyarat és a strand időt úgy, hogy ne legyen gyönyörű napbarnított a bőrük. A gyönyörű barna bőrszín viszont egy idő után elkezd kopni, fakulni, de szerencsére léteznek olyan trükkök, amelyekkel megőrizhetjük a színünket hosszabb időn át!

Napozás után rögtön

Hígítsuk fel az ecetet vízzel, ezután napozást követően permetezzük a bőrünkbe. Ez a furcsának tűnő, de hihetetlenül egyszerű módszer megsokszorozza a barnulás mértékét és tartósságát. A legjobb módszer, ha még zuhanyzás előtt azonnal magunkra permetezzük és csupán körülbelül 30 perc elteltével megyünk el tusolni.

Béta karotin

Elsősorban a sárgarépában, a sütőtökben, a paradicsomban és a barackban található meg a legtermészetesebb formában, ami nemcsak segít megőrizni bőröd napsütötte színét, de véd a káros UV-sugaraktól is.

Jojoba

A leghatásosabb és legbőrbarátabb a jojobaolaj. Bármelyik bioboltban beszerezheted, az ára sem túl borsos, ugyanis hihetetlenül kevés kell belőle. Visszaállítja a bőröd zsírtartalmát, dehidratál és meggátolja a hámlást is.

Folyadék bevitel

A nyári nagy hőségben a testednek különösen szüksége van a vízre. Hihetetlenül fontos, hogy a napi bevitt vízmennyiség legalább 3 liter legyen, valamint a kényes részeken extra gazdag hidratáló krémet használj. Nemcsak a bőrszíned megőrzésében fontos, de a hámlást és a korai bőröregedést is elkerülheted így.

(Ripost)

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu