Egyes női lelkek olyanok, akárcsak az angyali gondviselés, hiszen nincs a világon náluk szeretet teljesebb, odaadóbb, kedvesebb, segítőkészebb ember. Őket ismerheted meg az alábbiakban, a csillagjegyük szerint…

1. A Bika nő

Ez a nő nyugodt, kedves, szelíd teremtés. Hajlamos túlaggódni a dolgokat, mindig megvéd másokat, és jókedvre deríti a bántalmazottakat. Őszinte és hűséges, nem könnyű feldühíteni, inkább türelmes és megértő. A mellette lévő férfinak is erősnek kell lenni, aki vállalja a családjáért a felelősséget.

2. A Rák nő

Érdemes a Rák nővel barátságot kötni, mert ő egy igazi gondoskodó, kedves angyal. Aranyszíve van, és megtestesíti szinte az összes női princípiumot. Nagyon jó anya, figyelmes feleség és remek háziasszony.

Minden férfi ilyen nőre vágyik, aki amellett, hogy megértő, még vicces is.

3. A Nyilas nő

Független, optimista nő, aki nem panaszkodik semmire és senkire, hanem mindig mosolyog és jókedvre derít másokat. Egy földre szállt angyal. Mindig a jót látja meg az emberekben, és támogat minden rászorulót, akárhányszor szükségük van a segítségére, ebben senkinek nem okoz csalódást.

4. A Halak nő

Nyugodt, ragaszkodó, szerelmes típus. Szándékosan senkinek sem okoz rosszat. Arra törekszik, hogy párjával a kapcsolatuk teli legyen élettel, energiával, szenvedéllyel. Olyan, akárcsak egy őrangyal, aki mindig vigyáz a körülötte lévőkre.

forrás: filantrópikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu