Az életben az egyik legnagyobb kincs, ha szerethetsz, és viszont is szeretnek téged, lehetőleg feltétel nélkül. Az asztrológusok szerint létezik 4 csillagjegy, akik képesek erre a szeretetre, így ha ismersz közülük valakit, akkor annak barátságát, szeretetét mindenképp becsüld meg.

1. Ikrek

Ha igazán szerelmes valakibe, akkor azt igazán is szereti. Rendkívül szenvedélyes, és úgy fogadja el a párját, ahogyan van, nem keresi a hibákat benne. Leginkább optimista, szerinte a pohár mindig félig tele van. Csak ritkán drámázik, ezért jó vele az élet.

2. Rák

Nagyon érzékeny, lelkiismeretes személy, aki őszintén képes szeretni, feltételek nélkül. A szerelem, amit érez, rendkívül heves, intenzív, és mindent hajlandó megtenni a társáért, akit rajongásig elhalmoz szeretetével.

3. Mérleg

Kiegyensúlyozott, mindent megad a partnerének, közben semmit sem kér cserébe. Nem szeret veszekedni, harcolni, sokkal inkább békepárti. Nyitott, szereti a jó hangulatot, a kedvességet, békét. Na és a párját.

4. Nyilas

Mindig nyitott az új dolgok iránt, ezért nem okoz gondot neki az sem, hogy a szerelmét teljes mértékben elfogadja, annak hibáival együtt. Remekül képes alkalmazkodni a környezetéhez, rugalmas, kalandvágyó. Nagyon szerencsés az, aki képes elnyerni egy Nyilas személy szívét.

forrás: filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu