Butaság azt hinni, hogy a hajhullás csak az idősebbeknél vagy valamilyen betegség miatt fordul elő. Ma már egyre fiatalabb korban jelentkezik, és mindkét nem képviselőinél,olyan egyszerű dolog is kiválthatja, mint a nem megfelelő hajápolók használata vagy a stressz is, ezzel a házi pakolással nemcsak a hajhullás szüntethető meg, de elképesztő gyorsan fog nőni a haj. Ha éppen most növeszted, mindenképpen ki kell próbálnod!

Amite szükséged lesz:

2 evőkanál ricinusolaj

1 tojássárgája

1 evőkanál méz

Keverj alaposan össze minden alkotórászt, míg sima pasztát nem kapsz. Dörzsöld be a fejedbe és hagyd rajtadolgozni minumum 3 órán keresztül, de egész éjszakára is fennhagyhatod. Ezután moss hajat a megszokott samponoddal. Alkalmazd a maszkot hetente kétszer, később elég heti egy alkalommal feltenni.

A ricinusolajat évezredek óta használják a szép haj ápolására, mert csodálatos hatása van. Erős antibakteriális és gombaölő tulajdonságai révén tökéletesen egészségessé teszi a hajhagymákat, elmulasztja a korpásodást és a minden olyan fejbőrbetegséget, ami a hajhullást, a haj elgyengülését előidézte, és akár 3-5-ször gyorsabban nő tőle a haj.

A tojássárgája sok vitamint és fehérjét tartalmaz, ami újjáéleszti a hajhagymákat és elősegíti a haj növekedését.

A méz is egy évszázadok óta használt természetes szer, szuper antioxidáns, antibakteriális és gombaellenes hatással. Csodálatos természetes szer a hajhullás ellen.

A három összetevő nagyszerű együtt a hajhullás ellen.

forrás: szupertanácsok

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu