Vannak betegesebb és egészségesebb csillagjegyek. Nézzük, mi a helyzet ezen a téren:

Szűz

A Szűz a leg testtudatosabb csillagjegy. Olyan fegyelmezett tud lenni, ha a testőről vagy szó, hogy senki sem ér a nyomában. Ha nagyon félresiklik az élete, a Szűz is tud kilengeni, de egyik pillanatról a másikra megfegyelmezi magát, és újra vigyáz a testére. Általában sokkal lassabban is öregszik, mint a többi jegy.

Mérleg

A Mérleg nem hajlamos a túlzásokra. Mindenben az egyensúlyt keresi, így az élet szebbik oldalára figyel. Nagyon fontos számára a külseje, ezért nem fog soha szétesni. Mindig vonzó és kellemes akar maradni, kerüli az önpusztítást.

Skorpió

Bár a Skorpiók hajlamosak mindenféle kilengésre, van, hogy sokat isznak, esetleg kalandoznak vagy drogoznak. De mivel bármikor képesek újjászületni, olyankor vasfegyelemmel felveszik a legtsztább életformát, sé meggyógyítják testüket. Ha éppen ebben a szakaszban vannak, rengeteget edzenek, egészségesen élnek és megtartóztatják magukat minden önpusztító dologtól.

A legnagyobb veszélyben ők vannak:

Kos: nem gondolkozik a jövőn sokat, azt hiszi golyóálló, úgy is él.

Bika: az élet élvezete sok túlzásba belehajtja, sokat eszik, iszik, szeretkezik, ennek nem mindig van jó vége.

Halak: ha függővé válik, nincs visszaút, nagyon hajlamos a túlzásokra

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu