Kik lesznek a 2021-es év igazi nyertesei?

Nézzük melyik lesz a 3 legszerencsésebb csillagjegy, utánuk pedig szót ejtünk a többi csillagjegyről is.

Az első legszerencsésebb csillagjegy a Bak

Nem is meglepő, hiszen a Jupiter ebben a csillagjegyben fog a legtöbb ideig állomásozni. Olyannyira jó év elé néz a Bak, hogy még azt is meg merjük kockáztatni hogy élete legjobb időszaka elé néz. A legérettebb és legszebb gyümölcsök hullnak az öledbe, így végre élvezheted a sokéves munkád eredményét. Minden erőfeszítésed most kifizetődni látszik, így 2021-ben nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a jutalmat.

A második legszerencsésebb csillagjegy a Szűz

A Szüzek életének minden területén siker várható, de a legszembetűnőbb előrelépés az anyagiak terén fog történni. Ha valami újba szeretnél fektetni, ne gondold át kétszer, hanem cselekedj. Most félelem nélkül vághatsz bele az újba, mert a szerencse melléd szegődik.

A harmadik legszerencsésebb csillagjegy a Bika

A Bika is igencsak sikeres év elé néz, habár a kezdeti szakasz nem lesz egyszerű számára, mivel az Uránusz éreztetni fogja hatását a mindennapi életében. Ez kezdeti frusztrációt szül, de ahogy belelendülünk az évbe, úgy kerülnek helyre a dolgok. Ne aggódj a változások miatt, mert a Jupiter és a Szaturnusz is azon lesz, hogy támogasson. 2021-ben végre rád talál a szerelem és végre elrugaszkodhatsz a rózsaszín fellegekbe.

A negyedik legszerencsésebb csillagjegy a Halak

Végre igazán bátor leszel nyitni az új felé, és akár a gyermekáldás is rád köszönhet. A munkádban végre inspirációra lelsz, és úgy érzed, hogy az életed végre sínre került.

Az ötödik legszerencsésebb csillagjegy a Skorpió

Végre megszabadulhatsz a korlátoktól és a 2021-ben évben csupa jó dologra szentelheted a figyelmed: új hobbi, új tapasztalatok. Mások számára is támogató energiákkal ruház fel az újév.

A hatodik legszerencsésebb csillagjegy a Nyilas

A következő időszak kitűnő lehetőséget kínál arra, hogy megszabadulj a régóta cipelt terhektől. Végre megtisztíthatod az életed csak légy türelemmel.

A hetedik legszerencsésebb csillagjegy az Oroszlán

Az Oroszlánok telis-tele lesznek életerővel, és elszántan hajtanak az álmaikért ebben az évben. Ugyanakkor nagyon érzékenyen fogsz reagálni a világ dolgaira így sokszor vissza fogsz vonulni a csigaházadba.

A nyolcadik legszerencsésebb csillagjegy a Vízöntő

Ez lesz számodra az az év, amikor a kétségeid végre megszűnnek. 2021-ben végre a kreativitásod csúcsán leszel, és végre kihozhatod magadból a legjobbat, amire már nem csak te vágytál oly rég, hanem szeretteid, kollégáid is.

A kilencedik legszerencsésebb csillagjegy az Ikrek

Ebben az évben békét kell teremts magad számára. Ha valami túl gyors lesz számodra, akkor lassíts le.

A tizedik legszerencsésebb csillagjegy a Kos

2021 az egyensúly éve lesz számodra. Habár eléggé ambiciózus vagy, mindent realisztikusan fogsz látni és tisztában leszel a képességeiddel illetve gyengeségeiddel.

A tizenegyedik legszerencsésebb csillagjegy az Mérleg

Ebben az évben az öröm megtalálásán kell dolgozz. Kevesebb teher és felelősség vár rád 2021-ben, így jut időd a feltöltődésre és a megújulásra.

A tizenkettedik legszerencsésebb csillagjegy a Rák

A 2021-re vonatkozó asztrológiai előrejelzések szerint előrelépés fog történni a szerelmi életedben. A lehetőségek megragadásától függ, hogy a karrieredben is előrébb léphetsz-e, ez már rajtad múlik.

forrás: filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu