A doktorok eddig az idősödésre vezették vissza a hallás elvesztését, a fokozatos süketülést, de ma már kortól, nemtől függetlenül egyre…

2 CSEPPNYI A FÜLEDBE ÉS MEGJAVULHAT A HALLÁSOD! MÉG A 70-80 ÉVES IDŐSEK IS NAGY JAVULÁST TAPASZTALTAK 1

A doktorok eddig az idősödésre vezették vissza a hallás elvesztését, a fokozatos süketülést, de ma már kortól, nemtől függetlenül egyre többször találkozunk hallási problémával. Valószínűleg az egyre hangosabb környezetünk az oka, a különböző sokszor elhúzódó fülbajokon kívül.

A hallásvesztés erősen korlátozza az ember mindennapi életét, a napi feladatainak ellátását. Gondoljunk csak pl. a forgalomban való közlekedésre, vezetésre, esetleg munkahelyi utasításokra. Rengeteg kezelés és jogorvoslat áll rendelkezésünkre, a piacon található gyógyszerektől a hallókészüléken át. Mi most mégis egy hatékony ámde természetes és egyszerű receptet ismertetünk, mely egyidejűleg csökkenti és javítja a hallási problémákat. Ez a szer olyan hatékonynak bizonyult, hogy még az idős emberek is elismerték és úgy véljük képes akár hallásának 97%-os javítására.

És hogy mit és hogyan kell használni? Elképesztően egyszerű. Máris mutatjuk.

Szükséged lesz az alábbiakra:

  • 3 cikkfokhagyma
  • olivaolaj
  • sűrű géz
  • pipetta

Elkészítés:

hámozd meg a fokhagymákat majd jól mosd meg. Ezután préssel nyomd össze, majd sűrű gézen vagy pamutszöveten keresztül préselj ki belőle minél több levet, amennyit csak lehet. A kapott fokhagyma levét add hozzá néhány csepp olíva olajhoz és öntsd egy pipettába. Ez lehet egy lejárt és átpucolt gyógyszercsepegtető.

Felhasználás:

A kész mixből tégy a füleidbe 3-4 cseppet. Jó, ha oldalsó fekvő helyzetben csinálod, majd vattakoronggal lezárod a füled és megvárod míg a csepp lecsorog a hallójáratban, amilyen mélyre csak lehet. Ezt követően a másik oldalon is ismételd ezt a műveletet. Hatását nagyon hamar meg fogod tapasztalni és garantáljuk, hogy az eredmény meglepő és lenyűgöző lesz.

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu