9 ok, hogy miért találják meg nehezebben az öreg lelkek a szeretetet 1

Lássuk, hány pont igaz rád? Mennyire öreg a lelked? Az öreg lelkek sokkal nehezebben kapnak szeretetet, mint amennyire szükségük lenne!

Nagyok az elvárásaid

Bár nem tökéletes partnerekről álmodozol, mégis igen nagyok az elvárásaid. Sok esetben régimódinak tűnhetsz, azt szeretnéd, hogy a párod mindig az elvárásaidnak megfelelően cselekedjen.

Mindig tudod, hogy mit akarsz

Tisztában vagy azzal, hogy mit akarsz, és nem vagy hajlandó beérni kevesebbel.

Imádsz beszélgetni

Nagyon fontosak számodra az őszinte, nyílt beszélgetések. A pletykák, az időjárásról, hírességekről való beszélgetések egyáltalán nem érdekelnek, inkább az élettörténetetek, pozitív példák, belső érzések keltik fel a figyelmed.

Fontos a romantika

A romantika az egyik legfontosabb dolog számodra az életben. Csak akkor vagy elégedett teljes mértékben egy férfival, ha figyelmes, elhalmoz bókokkal, és néha meglep egy szál virággal.

Nagyon intuitív vagy

Sokszor érzel meg előre dolgokat, történéseket, vagy találod ki, hogy mit is akar mondani a beszélgetőpartnered. Néha ijesztő lehet, hogy ennyire gondolatolvasó vagy, de a nagyobb döntések előtt nyugodtan hallgass az intuíciódra.

Az értelmetlen dolgok kiborítanak

Nem szeretsz a hétköznapi problémákról beszélgetni, értelmetlennek tartod a felesleges aggodalmat, leginkább a telihold fényét, a felhők hullámzását, vagy a csillaghullást figyelnéd valakivel, aki egy hullámhosszon van veled.

Nem érdekelnek a modern szokások

Nem töltöd az időd csevegéssel, a szórakozóhelyek zajos világa sem vonz igazán. A legjobban egy könyv társaságában érzed magad, de a jógázás is a kedvenc időtöltéseid közé tartozik.

Nagyon empatikus vagy, gyakran vonzod a negatív személyeket

A toxikus emberek gyakran az empatikus személyek energiáiból táplálkoznak. A negatív energiával teli emberek kedvelik a társaságod, de nagyon hamar lemerítenek, elfáradsz tőlük.

Nem zavar, hogy más vagy, mint a többiek

Nem frusztrálod magad azért, hogy nem érdekelnek a legújabb trendek, nem zavar, hogy más vagy mint a többiek, egyszerűen éled a saját világod, tudod, hogy mi a helyes számodra.

forrás

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu