Minden ember másképp látja a világot, ezért sokféle vélemény létezik. Ugyanazokat a dolgokat különböző módon érzékeljük. Másra összpontosítunk, és a magunk módján értelmezzük a körülöttünk lévő valóságot. Ezek a különbségek sokat elárulnak a jellemünkről.

Ez az egyszerű teszt azt bizonyítja, hogy minden ember, ha ugyanazt a képet nézi, képes valami egészen másra figyelni, valami olyasmire, amit mások nem vesznek észre. Az, amit először látsz ezen a képen, elárulja neked, hogy mit követsz az életedben.

Szív, Elme Vagy Intuíció – Téged Melyik Vezérel Az Életben? 1

Mi volt az első dolog, amit a képen láttál?

Párduc

A perfekcionizmus a középső neved. Sok olyan problémát képes vagy megoldani, amivel a legtöbb ember nem tud megbirkózni. Ráadásul élvezed is, hogy ezt csinálod. Rendkívüli képességed van az analitikus és logikus gondolkodásra.

Azok közé tartozol, akik szilárdan a földön járnak. Nem hiszel a szerencsében vagy a sorsban. Tisztában vagy azzal, hogy az ember a sorsa kovácsa. Tudod, hogy az életed olyan lesz, amilyenné te magad alakítod.

Keményen és becsületesen dolgozol azért, hogy elérd, amit akarsz. Nem szégyelled, hogy nagy reményeket fűzöl magadhoz, és hogy nem állsz meg.

Képes vagy megbocsátani a hibákat, és nem rejtegeted a sérelmeket. Tudod, hogy a sértődés vagy a lappangó harag nem vezet semmi jóra, és csak árt neked. Nagyra értékeled a békét és a stabilitás érzését.

Madár

Nagyon kedves ember vagy. Szereted az embereket, és fontos számodra a velük való kapcsolatod. Mások szeretnek téged, mert jól érzik magukat a társaságodban. A világ az erősséged.

Bármilyen helyzetben képes vagy uralkodni magadon. Gyakran elnyomod az érzelmeidet, és nagyon nehéz kibillenteni az egyensúlyodból. Végtelen türelemmel és vaskos idegekkel rendelkezel.

Szereted a gyerekeket és az állatokat. Nagyon nagyra értékeled az egyensúlyt, ezért az életedben odafigyelsz az elmédre, a szívedre és az intuíciódra.

Női arc

Azon emberek közé tartozol, akik az egyszerűséget értékelik a legjobban. Nem szereted megnehezíteni magadnak az életet. Számodra a világ mindig fekete-fehér. Nem ismered a félmegoldásokat. Határozott, őszinte és egyenes ember vagy.

Soha nem kertelsz, és semmit nem áskálódsz mások háta mögött. Ragaszkodsz az elvhez: élni és élni hagyni. Életmódod talán taszít másokat, de ez a látszólagos ridegség csak álca, hogy elkerüld a sérüléseket.

Mélyen belül érzékeny ember vagy, és félsz attól, hogy elveszíted azokat, akiket szeretsz. Próbálsz logikus és ésszerű lenni, de soha nem tagadod meg, amit a szíved súg.

Tájkép

Szokatlan intuícióval rendelkezel. Hatodik érzéked van, amely lehetővé teszi számodra, hogy jobb döntéseket hozz. Nagyon érzelmes ember vagy. Optimista vagy, és pozitívan látod a világot. Hiszel abban, hogy a vihar után mindig kisüt a nap.

Nagyszerű hallgatóság vagy, sőt, a legjobb vigasztaló. Elsőre úgy tűnik, hogy nagyon önző vagy. És ez igaz is, sokat foglalkozol a külsőddel.

Igyekszel jobban megérteni magadat, és hallgatsz az intuícióidra. De ez nem jelenti azt, hogy vak vagy és süket a körülötted lévő emberekkel szemben.

Egyszerűen csak nem szereted magadra erőltetni magad, és tudod, hogy nincs rosszabb a nemkívánatos jó tanácsoknál. Ha azonban valaki segítséget kér tőled, mindig kész vagy segíteni neki.

forrás: trendvonal

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu