Vedd le az álarcot! Ez az 1 perces teszt megmutatja milyen vagy igazából! 1

Ismered a kő-papír-ollót?
Valószínűleg igen. Mindenki múlatta már az időt ezzel a játékkal. Sokan vitákat döntenek el vele. Azonban egyesek szerint a kő-papír-olló nem csak egy játék.

Sokak szerint ez egyfajta teszt – teszt a rejtett személyiség meghatározására. A kiválasztott elem ugyanis meglepően pontosan írja le a személyiséget. Válassz tehát egyet a 3 közül és nézd meg mit árul el rólad a döntésed.

Ha a követ választottad:
Rólad nagyon gyakran téves az emberek első benyomása. Kissé mogorva, távolságtartó, nagyképű embernek tűnsz. Azonban rövid ismerettség után kiderül, hogy nagyon is kedves és szimpatikus, szerethető ember vagy, akiben jó adag szentimentalizmus rejtőzik. Így nem csoda, ha egy-egy romantikus film könnyeket csal a szemedbe.

Ha a papírt választottad:
Nyitott, nagylelkű természettel megáldott ember vagy, nyitottságod és bátorságod nagy segítségedre van abban, hogy sikeres legyél. Nem félsz a kudarcoktól, optimizmusod és pozitív hozzáállásod vonzza az embereket, mint a mágnes.

Ha az ollót választottad:
Hajlamos vagy a magányra, s nem riaszt az egyedüllét, azonban, ha az élet úgy hozza, tudsz kellő figyelemmel és gondoskodással fordulni mások felé. Szereted, ha dícsérnek. Remek intuícióval rendelkezel, így tervezési és fejlesztési munkákat hibátlanul végzel el, ezekben zseniális vagy. 

Forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu