Üzeneted Érkezett... Válassz Egy Sorskártyát és Ismerd Fel a Mondandóját! 1

Nézd meg ezt a 4 színes, gyönyörű sorskártyát. Mindegyik egy fontos üzenetet hordoz magában. Ha az egyik jobban tetszik a többinél, ő lesz a te sorskártyád! Fogadd hát a mondanivalóját…

  1. Higgy és hozz létre valami újat!
    Lehetséges, hogy vannak pillanatok, mikor úgy érzed, semminek sincs értelme, minden megfeneklett, semmi sem sikerül, s nem tudod megvalósítani az álmaidat. Ez a lap arra hivatott, hogy emlékeztessen Téged, minden tevékenység, amit végzel, az életedet, saját valóságodat építi. Jó, ha nem felejted el: Te egy értékes, lelkes, szenvedélyes, bátor ember vagy, aki mindig eléri, amit akar.
    Itt az ideje elgondolkodnod, és észrevenned, most tényleg eljött az idő: el kell indulni, és létrehozni valami újat! Most kell lépni az álmaid felé!

2. Most élj!
Ha úgy érzed, elszomorít, ha a múltadra gondolsz, és szorongással tölt el, ha a jövődre fókuszálsz, akkor jusson eszedbe, hogy a múlt és a jövő csak emlékek és gondolatok kivetülése, s az egyetlen, ami tényleg van, az a jelen. A most. Az adott pillanat, amiben éppen vagy.
Ez a kártya most azt jelenti számodra, hogy a múltad csak múlt, már megváltoztathatatlan, már megtörtént. Azon viszont dolgozhatsz, ami a jelenben történik. Tégy mindent szeretettel, lelkesedéssel, s a jutalma nem marad el a jövőben. Minden mostani tetted egy-egy mag, mely csírázik, s növénnyé fejlődik a jövőben. Csak rajtad múlik, milyen lesz az a növény.

3.

Légy türelemmel!
Te mindig hiszel magadban, soha nincsenek kételyeid. Mindent szívvel-lélekkel teszel annak érdekében, hogy egyre közelebb és közelebb juss céljaidhoz, hogy elérd az álmaid.
Neked ez a kártya azt súgja: légy türelmesebb, tanuld meg követni az élet saját áramlását. Ne siess, ne siettess! Ne feledd, az élet tökéletesen, a saját medrében, idejében zajlik. A munka szeretete, a bátorságod, kitartásod és lelkesedésed így is célhoz juttat!

4. Tanulj meg elfogadni!
Az univerzumban minden egyensúlyban működik. Minden tett reakciót generál, minden cselekvés eredményt hoz. Ha szeretetet adsz, boldogságot, jólétet, beteljesülést kapsz, ha megengeded magadnak. Ez a lap arra emlékeztet téged: Tanulj meg elfogadni! Évek óta csak adsz és adsz, most eljött az ideje, hogy visszakapj valamit mindabból, amit Te adtál. Természetednél fogva jó ember vagy, itt az ideje, hogy végre olyan embernek lásd magad te is, aki megérdemli, hogy kapjon is, ne csak adjon. Hisz csak annyit fogsz kapni, amennyit elhiszel, hogy kaphatsz!

Legyen szép napod!

Ha tetszett a poszt, megköszönjük, ha megosztod, hogy mások is olvashassák.

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu