Egyes felmérések szerint a vastagbél-, a máj és a prosztatarák az első számú halálozási ok szerte a világon. Ezek elkerülésére ismert egy arany bogyóként (golden berries), vagy perui földicseresznyeként emlegetett bogyó, melynek napi fogyasztásával elkerülhetők és kezelhetők az ilyen tragédiák.

A mindenkori hagyományos kezelésen túl, a doktorok nem győzik hangsúlyozni, hogy az egészségünk megőrzése és a gyógyulás legfőbb alapja, a megfelelő életvitel, egészséges és kiegyensúlyozott étrend, a testi mozgás, vízivás, vagy megfelelő mennyiségű folyadék bevitel, kevesebb stressz és nyogodtabb életmód is megoldás ezekre az egészségügyi problémákra. Ha ezeket követjük, valamint megtaláljuk a számunkra legjobb kiegészítő szert, kezelést, jó esély van a gyógyulásra.

Az egyik ilyen csodaszer ez az Amerikából származó, de már több kontinensen termesztett vad gyümölcs, mely aranylóan sárga, barna, fátyolszerű héjban.

Ez egy régi, Kolombusz előtti időkből is ismert gyümölcs melyet az inkák szent növányként orvosi célokra használták.

A gyümölcs fogyasztásának előnyös tulajdonságai:

  • Erősíti az emésztést
  • Küzd a székrekedés ellen
  • Nagyszerű vízhajtó
  • Energiát és a vitalitást ad
  • Jó A-, B-, C- vitamin forrás
  • Vértisztító
  • Megszünteti a torok és szájfertőzéseket
  • Javítja a test általános állapotát
  • Segít a megnagyobbodott prosztata kezelésében és megakadályozza a rák kialakulását

Tedd hozzá ezt a gyümölcsöt a napi étrendhez frissen vagy aszalt formában és észre fogod venni a hatását. Gyorsan és hatékonyan megoldja a prosztata, az emésztési, székrekedési problémákat megszüntetve ezzel a vastagbélrák kialakulásának kockázatát.

Hol kapható?

Mivel igen ritka, és kevésbé híres gyümölcsről van szó, ezért sajnos nem tudunk a beszerzésében segíteni, ha azonban mindenképp szeretnéd kipróbálni javasoljuk hogy így keress rá.

forrás: szupertanácsok

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

2021 éves horoszkóp

2021 nagy éves horoszkópja

IKREK horoszkóp 2021 (május 21. – június 21.): 2021-ben az Ikrek szülötteknek folyamatosan lehet okuk az idegeskedésre, ha hagyják magukat. Életük legfontosabb területein várhatók változások:

Tovább olvasom »

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu