Teszt: Ismerd Meg a Jövőbeli Önmagad! 1

A Mit látsz a képen?
Nézzétek meg alaposan a képet, amit először megpillantottatok, annak elemzését olvassátok el, mely feltárja a jövőbeli önmagatokat.

virágok

Virág általában a szépség és a jólét jele. A nyíló virágok személyes fejlődésre utalnak. Változol, méghozzá egyértelműen pozitív irányba. Egyértelműen jó úton jársz, bármit is határoztál el, bármibe is fogtál, sikerülni fog. Munka, új kapcsolatok, szerelem? – Ne változtass most irányt!

maszk

A maszk azt jelezheti, hogy folyamatban van a személyes átalakulás.
A maszk szimbolizálja a különböző aspektusait a személyiségednek. Egy maszkot használsz a munkahelyeden, egy másikat akkor, mikor a családoddal beszélsz. A harmadik maszkot akkor veszed elő, mikor a barátaiddal vagy. Mindez azonban csak nehézségeket okoz, ha ezek a maszkok ütköznek egymással. Vajon elégedett vagy a jelenlegi éneddel?

Ha a képen egy gyönyörű fiatal nőt láttál meg először- ez új lehetőségeket jósol a számodra, öröm, boldogság vár rád, gazdagság és szerencse ..
Ha ez a nő, amit látsz, kócos hajú, az kockázatot és betegséget jelez.

lombozat

Leveleket láttál meg először?  -A levelek a növekedés, a jólét és az eredmények jelképei, különösen, ha ezek zöld, friss és lédús levelek. A levelek jelentik a boldogságot és az üzleti sikert és a szerelem is virágzik teljes erővel. 
Gondatlan időszak vár a közeljövőben, nem kétséges.

forrás: kissemese

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

2021 éves horoszkóp

2021 nagy éves horoszkópja

IKREK horoszkóp 2021 (május 21. – június 21.): 2021-ben az Ikrek szülötteknek folyamatosan lehet okuk az idegeskedésre, ha hagyják magukat. Életük legfontosabb területein várhatók változások:

Tovább olvasom »

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu