Mekkora a női vonzerőd? 1 Perces Teszt! 1

Ez a felettébb izgalmas teszt megmutatja a női vonzerőd mértékét és minőségét, nincs más dolgod mint választani egy szimbólumot a fenti képről, majd elolvasni a hozzá tartozó elemzést.

Ha az 1. hatalmas, színes virágokat nézted ki magadnak: Te vagy az a lány, aki mindig vidám, csintalan vagy, mint egy gyerek. A szemedben huncut szikra csillog, s ez a huncut csillogás vibrál az egész lényedben is. Ez az amibe a férfiak bele tudnak szeretni…

Ha a 2. képre esett a válsztásod, ami szerintem szemtelenül hasonlít nagyanyám linóleumára, akkor: Gondoskodó, meleg otthont teremtő lány vagy, s a férfiak nagyon is értékelik azokat a nőket, akik  fészket tudnak rakni. S ha mindehhez még finom étel is jár…minden férfi álma…

Ha a 3. képet szúrtad ki: Benned van valami különleges. Olyan, ami minden porcikádat átjárja, de nem lehet leírni, megfogalmazni. Nem illesz bele egy skatulyába sem. Veled minden nap tele van valami újdonsággal, kalanddal. Különlegességed egyértelműen nem marad hatástalan a másik nemnél sem.

Ha a díszpárna huzatra hajazó 4. kép tetszett meg: Te nagyon vonzod a férfiakat, ám a legtöbb csak a távolból csodál, ugyanis érted keményen meg kell dolgozni, s csak az arra méltó kaphatja meg a kegyeidet.

Ha az 5. a zsánered, ami erősen versenybe szállhatna a zuhanyfüggönyömmel, akkor: Neked a fő erényed a szerénységed. Egyáltalán nincs benned egy cseppnyi nagyravágyás sem. Mindig elégedett vagy azzal ami van, nem akarsz mást, többet. Ez talán unalmasnak hangzik kissé, de sok férfi szereti az állandóságot, a nyugalmat.

Ha a 6. a szimpatikus: Benned egy ritka kombinációja van a bájnak, a könnyedségnek és a gyengédségnek. Nincs benned agresszió. Szeretsz szeretni, kedveskedni. Cserébe is ezt a kedvességet, szeretetet vágyod. A férfiak örömmel kényeztetnek téged, hisz annyira bájos vagy.

Ha a 7. kékség jött be neked: A rendkívüli intelligencia és a függetlenség – ezek a te fő erősségeid. Biztos, hogy te nem fogsz várni egy pillanatig sem a szőke hercegre. Sokkal inkább elindulsz és keresel egy olyat, aki neked való. S ha nem találsz, nos akkor sem hullatsz könnyeket.

Ha a 8. képen látható viaszosvászon asztalterítő a szíved csücske: Te magad vagy az érzékiség, minden férfi vágya. Téged bálványoz mind. Szívesen kezdeményezel – a hálószobában is – nem várod, hogy a másik tegye meg feltétlenül az első lépést. Ettől aztán minden pasas bezsong.

forrás: kissemese

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu