A szép ékszereink csakis akkor válnak díszünkre, ha azok szépen csillognak, és nem szennyezettek, nincsenek elszíneződve. Márpedig egyáltalán nem egyszerű dolog megtisztítani őket, ahogy azt már sokan megtapasztalhattuk. Ez a remek háziszer, aminek a receptjét a drága nagyimtól tanultam meg, viszont könnyedén megoldja ezt a problémát.

Az alábbi hozzávalókra lesz szükségünk:
1 teáskanál só, 1 teáskanál szódabikarbóna, 1 teáskanál mosogatószer, 1 pohár víz, valamint alufólia.

Használata:
Felmelegítjük a vizet, és a forró vizet azt egy olyan tálkába öntjük, aminek az aljára előzőleg egy darab alufóliát helyzetünk. Szórjuk bele a sót, a szódabikarbónát, továbbá a mosogatószert. Helyezzük az ékszereket ebbe a házi tisztító közegbe 5 – 10 percre, ezután mossuk le őket hideg vízzel, végül pedig töröljük őket szárazra egy puha ronggyal.

Gyönyörűen fognak csillogni, úgy, mint új korukban! (Ne alkalmazzuk ragasztott követ tartalmazó ékszerekhez)

Ne felejtsd el megosztani, hogy az ismerőseid is kipróbálhassák!

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új házi praktikákkal foglalkozó pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

2021 éves horoszkóp

2021 nagy éves horoszkópja

IKREK horoszkóp 2021 (május 21. – június 21.): 2021-ben az Ikrek szülötteknek folyamatosan lehet okuk az idegeskedésre, ha hagyják magukat. Életük legfontosabb területein várhatók változások:

Tovább olvasom »

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu