reggel csillagjegy és horoszkóp szerint

Bár mindenkinek mást jelent a sikeres reggel, a horoszkópunk alapján egy általános keretet alakíthatunk ki ahhoz, hogy nyugodt és kiegyensúlyozott napunk legyen.

Bika (április 20. – május 20.)
A Bikák pont úgy szeretik a dolgokat, ahogy vannak. Nem szeretik, ha megváltozik a nap menete, ragaszkodnak az alaposan megtervezett és jól kidolgozott rutinjukhoz. Számukra az a legjobb, ha az előző este előkészített dolgokhoz ragaszkodnak, és kerülik a kapkodás, sietséget. Jó, ha kiélvezhetik annak a gyümölcsét, hogy már előző nap kitalálták, mit vesznek fel másnap, és kikészítettek mindent a reggeli kávéhoz is. Lustálkodjanak kicsit tovább az ágyban, vagy olvassanak pár oldalt a kedvenc könyvükből a reggeli mellé. Ha a Bikák reggele rosszkedvvel és kapkodással indul, ez a negatív hullám egészen estig elkíséri őket. Jobb ezt elkerülni mindenkinek.

Ikrek (május 21. – június 20.)
Az egyik legjobb tulajdonsága az Ikreknek, hogy számukra teljesen mindegy, hogy történnek a dolgok, hiszen bármivel együtt tudnak áramolni. Emiatt számukra a legjobb reggeli rutin a változatosság. Ami viszont roppant fontos, hogy mindig legyenek tudatában a jelennek, ne vesszenek el a múltban vagy jövőben. A kommunikáció is nagyon fontos a csillagjegy szülöttei számára, így megnyugtató számukra, ha az első dolog reggel az e-mailek és az üzenetek ellenőrzése.

Rák (június 21. – július 22.)
A Rák vízjegy, így számukra az egyik legélvezetesebb dolog természetesen a víz. Vannak olyanok a csillagjegy szülöttei között, akik bár az estét egy kiadós kádfürdővel zárják, másnap reggel ki nem hagynák a reggeli zuhanyt. Ez segíthet a Rákoknak, hogy frissen és energiával telve induljanak neki a napnak – hiszen semmi sem esik olyan jól számukra, mint kimosni az álmosságot a szemükből.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Az Oroszlánok számára a reggel nagyon fontos napszak. Ha a nap indítása nem alapozza meg kellőképpen a hangulatukat, nehezen telik az előttük álló idő estig. Fontos számukra a stabil rutin, legalább annyira, mint a látványos külsőségek. Indítsák a napjukat a megfelelő öltözet kiválasztásával, és posztoljanak róla egy képet közösségi oldalukra – ezzel nemcsak másoknak, hanem saját maguknak is megmutathatják, hogy tökéletesen menők, és, hogy ismét sikerült száz százalékig önazonosnak maradniuk.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Mielőtt még azt morognának a csillagjegy szülöttei, hogy ők már eddig is tudták, mi számukra a tökéletes reggeli rutin (beágyazni, zuhanyozni, fogat mosni rögtön ébredés után, és mindent tisztán és a helyén hagyni munkába indulás előtt), érdemes megjegyezniük: lehet, hogy nem árt néha egy kis lazítás, és felfedezni a magukban a szunnyadó Oroszlánt vagy Mérleget, és valami olyannal is foglalatoskodniuk a kötelességek között, amit csupán azért tesznek, mert örömet okoz.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bár a Mérlegeknek nehéz lehet döntéseket hozni, az egyensúlyozásnak viszont ők a professzorai. Az egyensúly kulcsfontosságú a csillagjegy szülöttei számára. Mielőtt kikelnének az ágyból, nyújtózkodjanak egy nagyot, hatalmas ásítással egybekötve – nem is gondolnák, milyen fantasztikus hatása van ennek az apró momentumnak. A jóga és a napüdvözletek gyakorlása ideális indítás a Mérlegek számára az ébresztő lenyomása után: ez a kötött jógasorozat megadja a kellő magabiztosságot és egyensúlyt az egész napra.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A Skorpió jegy szülöttei mindig az intenzív oldalt választják a nyugalom helyett, ez az intenzitás jelenik meg a reggeli rutinjukban is. Legyen az egy forró vagy jéghideg zuhany, egy erőteljes kocogás vagy egy tökéletes lista megírása a napi teendőkről, a csillagjegy szülöttei biztosan rengeteg energiát fektetnek abba, hogy a napjuk pozitív energiával telve induljon. Pont, mint egy villámlás.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A szabadlelkű és született felfedező Nyilasok nem igazán tudják értelmezni a rutin fogalmát. Számukra a spontaneitás jelenti az életet, bármiről is legyen szó. Nem mennek végig kétszer ugyanúgy ugyanazon az úton, a reggeli meditációjukra is minden nap új és más dolgokat találnak ki. Mivel soha nincs egyetlen unalmas napjuk sem, az biztos, hogy a Nyilasok élete sosem fullad unalomba.

Bak (december 22. – január 19.)
Mivel a Bakok mindig betartják a szabályokat, számukra a tökéletes reggel is szertartások és hagyományok mentén zajlik. Készítsenek listát a tennivalóikról, miközben a szokásos reggelijüket fogyasztják a szokásos reggeli kávéval, ám engedjék meg, hogy a praktikus oldaluk felülkerekedjen a teljesítményt hajszolón, és úgy állítsák össze a tennivalóikat, hogy figyelembe veszik: a kevesebb, néha több.

Vízöntő (január 20. – február 18.)
Mivel a Vízöntők szívük mélyén született hippik, a szeretettel és pozitív érzelmekkel teli reggel az ideális számukra. Mivel társasági emberek és rengeteg barátjuk van, akikkel online is tartják a kapcsolatot, egy kedves poszt a közösségi oldalukra vagy egy üzenet a csoportba garantálja a vidám napindítást. Minél erősebben érzik a másokhoz való kapcsolódást, annál motiváltabbak lesznek a nap folyamán, általánosságban is.

Halak (február 19. – március 20.)
A csillagjegy szülöttei legszívesebben egész nap heverésznének az ágyukban, nem hat rájuk semmilyen csábítás, semmi nem könnyíti meg a felkelést. A Halak számára csak az működik, ha lassított felvételként, apránként bújnak ki a paplan alól. Első lépésként határozzák meg, hányszor lehet lenyomni szundi-üzemmódban az ébresztőt, és tartsák is magukat ehhez. Ám lehet, hogy ez sem lesz elég, és jobb, ha a szobán kívül is elhelyeznek egy sziréna hangerejű vekkert, hogy muszáj legyen elhagyniuk az ágyat.

Forrás: Bustle

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: pinterest
Pinterest
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu