A születési hónap megmondja, hogy milyen szakmát fog nagy valószínűséggel választani a gyermeked.

Január

Nagyon jól bánik a pénzzel, minden esélye megvan arra, hogy a pénzzel kapcsolatos karriert válasszon. Az is lehet, hogy bankár lesz belőle vagy ingatlanügynök.

Február

Művész vagy forgalmi ügynök lesz belőle. Jó munkabíró képességgel rendelkezik, éjszaka sem esik nehezére dolgozni.

Március

Pilóta, vagy zenész lesz a márciusban született gyerekből. Ezek a szakmák állnak a legközelebb hozzá.

Április

Komoly egészségügyi problémák nehezíthetik meg az életét. Annak ellenére, hogy nem túl nagy az IQ-juk, mégis vezető válhat belőlük.

Május

Leginkább a politikai karrier vonzza, mégis vannak kivételek. A májusban született emberek általában kifejezetten ügyetlenek a sportokban.

Június

Lehet belőle igazgató, de mindenképp olyan szakmát fog választani, ami vezető szereppel jár. A júniusban született emberek között több Nobel-díjas is van.

Július

Építész, vezető vagy művész lesz belőle. Mindenképp kereskedelemmel kapcsolatos szakmát fog választani, ehhez nagyon jó érzéke van.

Augusztus

A legtöbb ember, aki augusztusban született a politikai karrier mellett dönt, de az is lehet, hogy sikeres vezető, vagy mérnök lesz belőle.

Szeptember

Kiváló sportoló vagy fizikus lesz belőle. Azonban bármelyik szakmát is választja, sikeres lesz.

Október

Igazgató vagy politikus lesz belőlük, kiváló vezető képességekkel rendelkeznek. Hosszú életre számíthatnak, hiszen nagyon odafigyelnek egészségükre.

November

Valami nyugodt, kényelmes szakmát kell válasszon, aki ebben a hónapban született, ugyanis, hajlamos a stresszre és a betegségekre. Lehetne például könyvtáros.

December

Érdeklődik az orvostudományok iránt? A lehető legjobb fogorvos lesz belőle, ha sokat tanul és eléggé kitartó.

(Forrás: Tudás Fája)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu