Az április az új kezdet, a tavasz, a napsütés, a természet újjáéledésének hónapja. Ilyenkor mindent sokkal szebb színben látunk, boldogság és remény költözik a lelkünkbe. Úgy tartják, hogy az áprilisban született emberek vidámak, tele vannak életkedvvel és energiával, tettre készek, és egy igen különleges lelkivilággal rendelkeznek.

Van néhány igen csodás tulajdonsága azoknak az embereknek, akik áprilisban születtek!


A legjobb barát

Rá aztán minden körülmények között lehet számítani, meghallgat, segítő kezet nyújt, és mindig ott van, ha csak jól ki szeretnéd sírni magad.


Teljes szívvel szeret

A Kos és a Bika csillagjegyű személy szerint a szerelem a Földön az egyik legnagyobb ajándék. Ha egyszer megszeret valakit, akkor a csillagokat is lehozza érte. Óriási szíve van, a világ legridegebb emberét is pillanatok alatt el tudja varázsolni.


Bátor

Eltökélt, kitartó, ha valamit eltervez, azt meg is valósítja. Az utolsó pillanatig küzd, soha nem adja fel, amíg el nem éri a célját. Mindent megtesz azért, hogy álmai valóra váljanak.


Makacs

Céljai eléréséhez szüksége van erre a tulajdonságára, azonban sokszor annyira makacsul meg van győződve, hogy az ő elképzelése a legjobb, hogy könnyen magára haragítja a környezetét. Ha valamit a fejébe vesz, nem tágít, véghez viszi, akkor is, ha később esetleg megbánja.

filantropikum

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu