Nagy mennyiségben megtalálható a zöld agyagban a szillícium, magnézium, kalcium, vas, foszfor, réz, cink, szelénium, kobalt és a mangán. Ez a természeti csoda helyreállítja a bőr egyensúlyát, és regenerálja azt. Feljegyzések szerint, felejthetetlen szépségét Kleopátra királynő is a zöld agyaggal ápolta.

Ez a csodálatos ásványi anyag a bőrről eltávolít mindenféle szennyeződést, és megszabít a kórokozóktól, baktériumoktól. Fertőtlenítő és antibiotikus tulajdonsága miatt nagy hatóerővel regenerálja a megfáradt, gyulladt, pattanásos, irritált bőrt. Szabályozza a faggyűmirigy termelődést, anélkül, hogy kiszárítani az arcunk, és bőrirritációt okozna.

Nyugtatóként bármilyen bőrtípusra készíthetünk belőle pakolást, de leghatásosabb a zsírosodásra hajlamos arcbőr kezelésére. A zöld agyagból készített arcmaszkot hetente kétszer alkalmazzuk, hiszen ennyi időként szükségünk van hámlasztásra, és egy mélyebb bőrtisztításra.

Hogy látható eredményt érhessünk el, egyetlen feltételt kell teljesítenünk. Kitartóan és megszakítás nélkül kell alkalmaznunk a zöldagyagos pakolást, hetente kétszer, egy hónapon keresztül. Ez a fajta kozmetikai kezelés nem fejti ki rövid időn belül a hatását, de egy hónap múlva nagy változást láthatunk a bőrünk állagán, ha a zöld agyagot választjuk.

twice

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu