A kéztartásod árulkodik! Vezetőnek születtél? 1

 

Árulkodik rólunk a testünk a testtartásunk. Ez nem meglepő, régóta ismert tény, hogy egyes mozdulatok sok mindent elárulnak jellemünkről, hozzáállásunkról.

Ilyen mozdulat az is, hogy karba tesszük a kezünk – azonban nem csak a tény jelent valamit, hogy összefontuk a karunk magunk előtt, hanem az is jelentéssel bír, hogy a karba tételnél melyik kezünk van fent és melyik lent.

De vajon mit árul el rólad ez az egyszerű kéztartási mód?

Ha a bal kezed van fent:

Ebben az esetben a személyiség leginkább az agy jobb oldalához csatlakozik
Személyiségelemzés : Kreatív és gondolkodó művészjellem vagy. Élvezed az életet családod és barátaid társaságában. Van humorérzéked, és szinte mindig jó hangulatban vagy. Ez segítségedre van abban, hogy sok mély emberi kapcsolatot alakíts ki.
Viselkedésed nyugodt. Szeretsz a mában élni, nem rágódsz a múlton, inkább a jövő felé nézel, a jövőt tervezed.  
Hasonló beállítottságú alakok: Steve Jobs, Picasso, Steven Spielberg 

 

Ha a jobb kezed van fent:

Ebben az esetben a személyiség leginkább az agy bal oldalához csatlakozik
Személyiségelemzés : Logikusan és ésszerűen gondolkodó ember vagy. Keményen dolgozol, és keményen játszol!
Számodra az élet adta lehetőségek könnyűek. Szereted a dolgokat rendben tartani, a meglepetéseket nem kedveled. Élvezed, ha új dolgokat tanulhatsz otthon és a munkahelyeden egyaránt. Jó a memóriád, és nagyszerű képességed van arra, hogy felismerd a mintákat, ismétlődéseket.
Nem követőnek születtél, hanem vezetőnek. Az emberek boldogan hallgatnak rád.
Hasonló beállítottságú alakok: Bill Gates, Newton, Einstein

via

forrás

Oldalunk sajnálatos módon hamarosan véget ér. Hogyha továbbra is szeretnél értesülni friss híreinkről, kövess minket az új pinterest oldalunkon! :)

Havi egyszer exkluzív tartalmat küldünk, kizárólag emailben, ami ingyenes könyveket, meditációkat, videókat, egyedi csillagjegy elemzéseket, és még egyéb érdekes dolgokat foglal magába.

Felkapott bejegyzés:

2021 éves horoszkóp

2021 nagy éves horoszkópja

IKREK horoszkóp 2021 (május 21. – június 21.): 2021-ben az Ikrek szülötteknek folyamatosan lehet okuk az idegeskedésre, ha hagyják magukat. Életük legfontosabb területein várhatók változások:

Tovább olvasom »

Legutóbbi bejegyzések:

Close Menu